LIMBA ENGLEZĂ. Caiet pentru clasa a VI-a

LIMBA ENGLEZĂ. Caiet pentru clasa a VI-a
Preț: 18,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 20x27

DESCRIERE

LIMBA ENGLEZĂ. Caiet pentru clasa a VI-a

Cristina Rusu

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 pentru anul şcolar 2017-2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 157 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare, pentru disciplina Limba engleză clasele a V-a- a VIII-a. Limba modernă 1,aprobată prin ordin al ministrului nr. 5097/09.09.2009. 
 

Acest caiet se adresează elevilor din clasa a V-a care studiază limba engleză ca prima sau a doua limbă străină, utilizarea acestuia fiind recomandată atât în timpul orei de curs, pentru exersare şi aprofundare, cât şi acasă, pentru activitatea suplimentară.

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0670 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.