Limba Germană. Caietul elevului. Clasa a III-a

Limba Germană. Caietul elevului. Clasa a III-a
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060761082
Anul publicării: 2021
Pagini: 64
Format: 205 x 260
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

Limba Germană. Caietul elevului. Clasa a III-a

Caietul elevului + CD audio

Olga Swerlowa

Lucrarea a fost avizată de Ministerul Educaţiei în sesiunea iunie - august 2021, conform rezultatelor comunicate la https://rocnee.eu/manualeauxiliare/auxiliare-rezultate-evaluare-iunie-august-2021.html
Limba modernă. Germană. Caietul elevului. Clasa a lll-a este în concordanţă cu programa românească pentru învăţământul primar (Programa şcolară pentru disciplina Comunicare în limba maternă 1Clasele a lll-a - a IV-a, aprobată prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale nr. 5003/02.12.2014).

Caietul elevului constituie, împreună cu manualul şi Ghidul profesorului, un pachet educaţional complet pentru învăţarea limbii germane.


Prelucrare după Hallo Anna 3. Deutsch für Kinder. Arbeitsbuch, Olga Swerlowa © Wydawnictwo Klett PolskaPoznan 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.