Matematica - caietul elevului clasa a III a

Matematica - caietul elevului clasa a III a
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 120
Format: 20,5X26
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

Matematica - caietul elevului clasa a III a

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 
 
 

Caietul elevului pentru clasa a III-a de Matematică reprezintă îmbinarea echilibrată între ludic și situațiile concrete de învățare și exersare. Copilul va percepe acest caiet ca pe un partener loial, care îl va ajuta pas cu pas în descoperirea matematicii în viața de zi cu zi.

Caietul este în concordanță cu noua programă școlară, urmărind gradual dezvoltarea competențelor specifice disciplinei, dar și pe cele transversale în contexte interdisciplinare.

Echipa care a conceput acest caiet a structurat conținutul pe unități de învățare denumite atractiv și susținute de elemente grafice sugestive și intuitive. Conținutul este format din suport teoretic structurat, exerciții variate și cu grade diferite de dificultate care servesc fixării și consolidării cunoștințelor, jocuri de aplicare a acestora în contexte diferite, precum și itemi dedicați etapelor de evaluare, ameliorare și dezvoltare. Copiii vor descoperi în cadrul caietului o secțiune specială dedicată atingerii performanței, denumită Un pas spre Excelent.

Caietul elevului pentru clasa a III-a de Matematică vă propune o formulă de învățare eficientă și antrenantă. Haideți să pornim împreună într-o Călătorie printre numere și provocări matematice!

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.