Manual de specialitati chirurgicale pentru scolile sanitare postliceale si asistenti medicali - Mihail Petru Lungu

Manual de specialitati chirurgicale pentru scolile sanitare postliceale si asistenti medicali - Mihail Petru Lungu
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-557-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 424

DESCRIERE

Manual de specialitati chirurgicale pentru scolile sanitare postliceale si asistenti medicali

Mihail Petru Lungu

 
 
 
Ghid chirurgical pentru cadre medii
Asistentii medicali in pregatire sau cei care lucreaza deja in sistemul medical au acum la dispozitie o lucrare completa si temeinica in domeniul chirurgical.
Volumul de fata integreaza si comprima informatii esentiale, organizate in functie de specialitatile chirurgicale: chirurgia generala, chirurgia toracica, nefrologia si urologia, otorinolaringologia, oftalmologia, ortopedia, ginecologia si obstetrica. Manualul se adreseaza elevilor scolilor sanitare postliceale si asistentilor medicali din sectiile cu profil chirurgical. De asemenea, isi dovedeste utilitatea si pentru celelalte cadre medii carora le sunt utile notiunile de chirurgie in activitatea profesionala.
Informatiile cuprinse in aceasta carte respecta cerintele programei analitice. Structura riguroasa inlesneste intelegerea acestora, iar lucrarea in ansamblu este conceputa pentru a fi usor de accesat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.