Ghid de nursing
42,75 lei
PRP: 60,00 lei

Ghid de nursing

Ghid de nursing
thumbthumb
PRP: 60,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 42,75 lei
Diferență: 17,25 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 5948489300042
Anul publicării: 2008
Pagini: 414
Categoria: Carti Medicina
Ghid de nursing
Preț: 60,00 42,75 lei
+
Preț total pachet: 109,00 77,75 lei

DESCRIERE

Ghid de nursing

 

 

Volumul este printre cele mai complete si apreciate lucrari despre nursing, fiind recomandat tuturor asistentelor medicale si a celor care urmeaza diferite etape de pregatire in invatamantul mediu sanitar.

Nursingul, sau notiunea de asistenta medicala, este o profesie, un job din ce in ce mai cunoscut si apreciat. Nursingul este bazat pe satisfacerea cu profesionalism a nevoilor de ajutor a bolnavilor sau potentiașlilor pacienti.

Nursingul presupune un raport de ingrijire dinamic, pentru ameliorarea conditiei bolnavului si pentru mentinerea starii de sanatate. Asistenta medicala inseamna planificarea si urmarirea activitatii de acordare de ingrijiri medicale, in functie de necesitatile pacientului.

Rolul unui asistent medical nu mai este astazi cea de simplu executant a unor tehnici de medici. Profesia de nursing a capatat valente complexe, ocupandu-se de nevoile fundamentale ale bolnavului. Cartea  semnata lucretia titirca - ghid de nursing detaliaza aceste practici de ingrijire, particularizarea si adaptarea metodelor de nursing la necesitatile bolnavului sau convalescentului. Nursingul este o disciplina importanta in cadrul sistemului de sanatate, bazat pe promovarea prevenirii maladiilor, pe tehnici de ingrijire moderna a bolnavilor.

Asistentii medicali au rolul de a promova sanatatea, de a preveni agravarea maladiilor, de a asigura tratamentul modelat individual pentru fiecare pacient, alinarea suferintelor,

Meseria de asistent medical inseamna responsabilitate fata de actul de ingrijire a pacientilor, administrarea corecta a tratamentului, comnunicare si empatie fata de bolnavi. Valorile morale nobile ale acestei profesii sunt subliniate in acest ghide nursing – Lucretia Titirca.

 

 

 

Tin sã apreciez dintru început aparitia "Ghidului de nursing cu tehnici de evaluare si îngrijiri corespunzãtoare nevoilor fundamentale" si sã multumesc totodatã, bine cunoscutei autoare Lucretia Titircã si la fel de valoroaselor sale colaboratoare, pentru aceastã lucrare atât de utilã nu numai învãtãmântului de nursing de la noi din tarã, ci si tuturor asistentelor si asistentilor medicali oriunde s-ar afla, studentilor în medicinã, medicilor de familie si oricãrei persoane interesate sã previnã îmbolnãvirile, sã acorde primul ajutor sau sã trateze si sã vindece multe dintre îmbolnãvirile cu care ne confruntãm astãzi. (Dr. Mioara MINCU, medic primar)

Limba:romana

An aparitie:2008

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0396 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.