Numele meu este Eva - Suzanne Goldring

Numele meu este Eva - Suzanne Goldring
Preț: 49,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067939880
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 400
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Numele meu este Eva

Suzanne Goldring

Doamna Evelyn Taylor‑Clarke, Evie pentru cei dragi, de mult dispăruți, Eva pentru o scurtă, dar specială perioadă, și Hilda pe parcursul șederii temporare la cămin (unde personalul se adresa folosind primul nume de botez înregistrat în fișa pacientului), cugetă.
 
Danielle, directoarea departamentului de catering al azilului Forest Lawns, se va întoarce curând cu clipboardul ei cu meniuri și îi va cere să se hotărască ce dorește să mănânce la prânz.
 
— Ce serviți astăzi, doamnă T‑C? o va întreba, bătând ușor în clipboard cu stiloul gata pregătit, nerăbdătoare să‑i audă decizia. Azilul le oferă pacienților o mâncare foarte bună, care include zilnic trei variante la felul principal de la prânz și două variante la gustarea de la ora cinci, pe care Evelyn preferă în continuare să o numească cină.
 
Oare ar trebui să aleagă pui sau pește astăzi? Pește sau pui? Ce să fie? Evelyn știe că a mâncat pește ieri, cod Mornay mai exact, cu un sos de brânză delicios și piure de cartofi.
 
Cu o zi înainte alesese eglefin afumat, cu ou poșat moale și spanac. Astăzi are de ales între plăcintă de pește, lasagna vegetariană și pui fript, dar s‑ar putea dovedi util dacă i‑ar cere din nou pește lui Danielle și dacă s‑ar plânge că nu a mai mâncat de mult așa ceva.
 
După‑amiază vine iarăși Pat și e posibil să‑i pună și mai multe întrebări. Are o grămadă de întrebări de când se pre‑ gătește să scoată proprietatea la vânzare.
 
Cât timp Evelyn locuise la conacul Kingsley, nu avusese niciodată vreo în‑ trebare – de fapt, abia dacă o vizita –, dar asta era înainte să devină împuternicită și să considere că știe ea ce e mai bine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0672 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.