Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea 1-a - Dan Prepelita

PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,25 lei
Diferență: 6,75 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069029367
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 432
Format: 13X20

DESCRIERE

Perceptii despre Armonia Creatiei Divine. Partea 1-a

Planul Creatiei Divine. Univers, Energii, Vibratii, entitati celeste și terestre

Dan Prepelita

 

Am primit cu promptitudine și am scris cuvânt cu cuvânt, timp de peste 7 luni peste 400 de pagini, iar în peste 3 ani - 1500 de pagini, percepții cu privire la înțelegerea creației, alcătuirea și scopul oamenilor pe Pământ și al creației, al trecutului, prezentului și viitorului nostru, de înțelegere a rostului nașterii și al existenței, al vieții și al morții. De a înțelege că nu suntem singuri în Univers și nici pe Pământ, ci suntem înconjurați de toate cele vizibile și invizibile create de Dumnezeu cu un scop precis și înălțător.
...Da, Universul este și se comportă ca un super-computer în întregimea sa, în totalitate și prin fiecare corp ceresc, fenomen cosmic și mod de funcționare care par, văzute din interior, fără logică (în accepțiunea umană) și inexplicabile (în limitele minții omului) sau cu explicații neverosimile și fantastice.

Mă simt obligat să mă întreb cine sunt EU pe acest Pământ, acest om mai mic și mai neînsemnat decât un fir de praf în Univers, acest trup însuflețit și păcătos, ca să primesc acest dar de a recepționa informații, să percep date privitoare la forma Universului, la secretele timpului, la adevăratul loc al Lui Dumnezeu și al sufletelor care-l înconjoară, la viață și la moarte, la facerea, desfacerea și rostul civilizațiilor umane și la semnificația corpurilor cerești în mecanismul complex și misterios al Cerurilor materiale și nemateriale?

Autorul acestei lucrări, conf. univ. dr. ing. Dan Prepeliță, este absolvent al Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași, Facultatea de Hidrotehnică din anul 1972.
Este conferențiar la Catedra de Hidroameliorații și Protecția Mediului din cadrul Facultății de Hidrotehnică a Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași, fiind titular la disciplinele „Sisteme automate de reglare în Ingineria Mediului și Hidroameliorații”, „Construcții hidrotehnice în lucrări de Îmbunătățiri Funciare”, Exploatarea amenajărilor de IF” predate la secțiile IFDR și IMA și „Exploatarea optimă a sistemelor hidrotehnice” (master).
- Activitate de inventică:  brevete și certificate 11 (la 10 prim autor)
- Medalii de aur (10), argint (4) şi bronz (2) total 16, conferite la Saloanele Internaționale de la Bruxelles, Sofia, București, Iași.

„Ceea ce m-a impresionat mai întâi în cartea lui Dan Prepeliță nu a fost atât descrierea fantasticului univers, a necunoscutului univers, deși aceasta este temelia cărții și aici se dezvăluie un mesaj extraordinar despre lume, viață, moarte, suflet, spirit și, mai ales, despre Dumnezeu, cel ce a făcut Totul și conduce totul, cum subliniază autorul. Însăși puterea iubirii ascunse într-un suflet omenesc m-a tulburat cu adevărat și sentimentul că această nemăsurată iubire pentru partenera sa de viață este cheia care pare să fi descuiat „ușa misterelor” și să-l fi purtat pe cel ce iubește în împărăția – altfel de nepătruns – a alcătuirii tuturor lucrurilor.”
                        Maria Timuc

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0612 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.