Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina. Ediţie integrală

Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina. Ediţie integrală
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8647-10-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 172
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti Religie

DESCRIERE

Sfântul Nectarie Tămăduitorul din Eghina. Ediţie integrală

Chemat în ajutor, Sfântul Nectarie nu întârzie să-i tămăduiască pe cei aflaţi în nevoi sufleteşti şi trupeşti, devenind ocrotitorul lor. Drept dovadă, nu puţine sunt mamele care le-au pus numele propriilor copii după cel al Sfântului Nectarie, ca o mulţumire pentru faptul ca i-au putut naşte, deşi doctorii nu le mai dădeau vreo speranţă.

Mărturiile din această carte sunt doar o mică parte din misiunea pe care Sfântul Nectarie o face pentru Slava lui Dumnezeu, arătând încă o dată milostivirea Sfintei Treimi faţă de oameni, care sunt aşteptaţi cu toţii să se alăture sfinţilor în Biserica Biruitoare, printr-o viaţă de continuă luptă cu duhurile răutăţii, aici pe pământ.

Vlad Herman

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.7771 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.