Stiinte ale naturii. Caiet pentru clasa a III-a

Stiinte ale naturii. Caiet pentru clasa a III-a
Preț: 15,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060094371
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 205 x 287
Format: 64
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

Stiinte ale naturii. Caiet pentru clasa a III-a

Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă, Dumitra Radu, Mihaela-Ada Radu

Caietul de științe pentru clasa a IV-a, conceput în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Științele naturii (clasele a lll-a – a IV-a), a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 4642 din 18.08.2021.
Auxiliar al manualului câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației, caietul vizează învățarea prin explorare și aplicare, raportarea copilului la mediul de viață prin experiențe de învățare care se bazează pe interpretarea critică a observațiilor și cultivarea spiritului investigator. Prin rezolvarea sarcinilor de învățare, se valorifică experiența de viață a copilului, se stimulează curiozitatea și flexibilitatea de adaptare la situații noi, se dobândesc instrumente și metode care îl ajută pe acesta să ia decizii fundamentate în privința unor aspecte legate de propria persoană și de mediul înconjurător.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0680 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.