Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X - a

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X - a
thumbthumb
Preț: 20,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 104
Categoria: Manuale Scolare

DESCRIERE

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor

Manual pentru clasa a X - a: industrie alimentara

 

 

 

 

 

 

 

Autori:

Dana - Ioana Ion

Tincuta Condruz

Limba: romana
Nr.pagini: 104
Dimensiuni: 21x28
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0712 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.