Viitorul omenirii

Viitorul omenirii
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0503-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 528
Format: 13X20
Categoria: Carti Stiinta

DESCRIERE

Viitorul omenirii

Michio Kaku

 
Autorul bestsellerului Viitorul minții umane străbate frontierele astrofizicii, inteligenței artificiale și tehnologiei pentru a oferi o viziune uluitoare asupra viitorului nostru în spațiu și asupra destinului omenirii. 
Intrăm într-o nouă Epocă de Aur a explorării spațiale. Cândva un domeniu al ficțiunii, strămutarea civilizației umane pe alte planete devine tot mai mult o posibilitate științifică, ba chiar o necesitate, dacă vom fi obligați în viitor să părăsim Pământul. 
Renumitul fizician și futurolog dr. Michio Kaku explorează în detaliu o viziune convingătoare asupra modului în care omenirea ar putea să dezvolte o civilizație durabilă în spațiul cosmic. Autorul descrie progresele științifice care ne-ar permite să terraformăm Marte și alte planete și să construim acolo orașe locuibile. Apoi ne poartă într-o călătorie în afara sistemului nostru solar, unde oamenii de știință au găsit numeroase planete pe orbitele stelelor învecinate și unde e posibil să găsească în curând Sfântul Graal al astronomiei: o planetă geamănă a Pământului. În sfârșit, sunt discutate noile tehnologii, cum ar fi nano-navele, pânzele-laser și rachetele cu fuziune, care ar putea înlesni călătoriile interstelare, deschizând noi frontiere pentru civilizația umană. 
Depășim limitele galaxiei noastre și chiar ale universului nostru atunci când dr. Kaku exami-nează unele dintre cele mai fierbinți subiecte științifice din zilele noastre, printre care motorul warp, găurile de vierme, hiperspațiul, universurile paralele și multiversul. În final, el ne arată că, într-o bună zi, oamenii ar putea să dobândească o formă de nemurire și să fie capabili să-și părăsească întru totul corpul, trimițându-și conștiința cu ajutorul fasciculelor laser către noi locuri din spațiul cosmic.

Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City University din New York. Este coautor al teoriei corzilor. A scris, printre altele, Dincolo de Einstein și Hiperspațiul, care a fost desemnată de New York Times și Washington Post cea mai bună carte de știință a anului 1995 și care, începând de atunci, figurează constant în topurile de vânzări. Este corespondent științific pentru CBS This Morning și prezentator al unui mare număr de emisiuni TV de știință și al programelor radio Science Fantastic și Exploration.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0251 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.