Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa
thumbthumb
PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 lei
Diferență: 2,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 270
Format: 13X20

DESCRIERE

Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului. Pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul celui pe care îl examina în cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe acesta să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel in el vindecarile sufletesti.

…………………

„Poate sunteţi grav bolnavi, fără speranţe de vindecare pe cale medicală sau poare fară bani pentru a plăti costisitoarele tratamente, deznădăjduiţi, speriaţi, neputincioşi în faţa greutăţilor vieţii - îngenuncheaţi de propriile greşeli comise din lipsa de credinţă.

Ei, da, pentru aceşti oameni, cartea aceasta va fi o mană cerească. Dar, ţineţi minte, între carte şi autor exisră o legătură tainică; ei sunt o echipă prin care aveţi şansa autovindecării.

Sandei Ştefan i s-a dat acest har de a pune în aplicare arta vindecării învăţată de la Valeriu Popa. Dacă v-o veţi însuşi, veţi primi şansa redobândirii sănătăţii şi mai ales a credinţei în Dumnezeu." (Ovidiu Harbădâ)


Fragmente din carte:

Cuvânt despre Valeriu Popa

Valeriu Popa este un nume cunoscut, cu puternice rezonanţe pentru foarte mulţi români.

Vocaţia lui Valeriu Popa a fost cea de a vindeca suferinţele semenilor. Arta sa de vindecător pe care a practicat-o cu atâta succes i-a adus notorietatea meritată. A pătruns tainele naturii şi a desluşit secretul luptei cu bolile. A reuşit numeroase vindecări spectaculoase.

Viaţa sa a fost dedicată în întregime vindecării, în mod dezinteresat, a oamenilor deznădăjduiţi, redându-le credinţa şi bucuria de a trăi.

Accentul era pus pe alimentaţie, schimbare mentală şi spirituală. Sănătatea şi boala ni le creăm singuri. După cum spunea Valeriu Popa, principalii vinovaţi de producerea bolilor sunt stresul peste limita de toleranţă a organismului, alimentaţia incorectă, respiraţia incorectă şi în mediu toxic, consumul de afumături, grăsimi animale, zahăr alb, făinoase albe, alcool, tutun, sedentarismul, constipaţia cronică, dantura deteriorată şi altele.

Faptul că ne-am născut din pământ înseamnă că trebuie să rămânem în rezonanţă cu el, alimentaţia noastră trebuind să fie preponderent vegetariană.

Spiritul construieşte fizicul şi mentalul. Atitudinea personală a fiecărui individ faţă de tot ceea ce il înconjoară creează o formă vibratorie de energie în el şi în jurul său. Această formă susţine energiile corpului său fizic şi tot ce alimentează această energie. Pentru că ceea ce emitem, aceea atragem, spunea tot timpul Valeriu Popa.

Toţi cei care l-am cunoscut, am învăţat de la el ca incălcarea legilor naturale care ne guvernează existenta si ne condiţionează viaţa şi activitatea, duce la deteriorarea sanătăţii.

Insă tot el ne-a învăţat că „totul este posibil". Este posibil să fim sănătoşi, să devenim sănătoşi, schimbandu-ne modul de a ne hrăni, de a gândi şi de a trăi. Este posibil să ne întoarcem la Dumnezeu şi la alimentaţia naturală pe care El ne-a lăsat-o. Natura este vocea lui Dumnezeu. Alimentaţia curată şi spiritualizarea noastră reprezintă necesităţi prioritare în vâltoarea acestui început de mileniu.

Pe lângă legile morale ale lui Dumnezeu, trebuie respectate şi legile naturale. Creştinismul s-a dedicat aproape complet hrănirii părţii spirituale a omului, ignorând în totalitate partea fizică. Totuşi, Biblia ne învaţă clar că omul este o fiinţă formată din spirit, suflet şi corp.

Când o persoană se îmbolnăveşte, motivul este încălcarea unei legi naturale. Boala nu este naturală. Boala reprezintă efortul organismului de a se vindeca. Insă omul trebuie să înceteze să mai încalce respectiva lege - încălcare care i-a provocat boala — şi să înceapă să coopereze cu acea lege. Aceste legi naturale sunt reale şi cei care le încalcă, fie ei creştini sau necreştini, vor plăti un preţ teribil: dureri inutile, suferinţă şi chiar moarte prematură.

Dumnezeu a creat un organism care se poate vindeca singur dacă i se va da această ocazie, dacă îi vom da hrană naturală pentru întreţinerea vieţii şi dacă îl vom curăţa de otrăvurile din toate sistemele pentru a-şi reconstrui celule noi, puternice şi vitale.

Durerea de cap, de stomac, sau orice altă suferinţă reprezintă un efect al unui dezechilibru. De fapt, sângele coordonează totul. Dacă el este încărcat cu toxine, acestea …

……………………….

Intre cauză şi efect există o strânsă legătură care se manifestă foarte precis şi în viaţa omului. Suferinţele omeneşti nu sunt o pedeapsă, ci o atenţionare asupra faptului că nu au fost respectate legile divine.

Iisus i-a spus unui om pe care l-a vindecat: „...de acum să nu mai păcătuieşti ca să nu ţi se întâmple ceva şi mai rău". In acest citat din Evanghelie, relaţia cauză-efect este tot atât de evidentă ca şi în spusele unui binecunoscut părinte: „Ceea ce faci, te face". Ignoranţa noastră nu schimbă cu nimic această lege. Ea este imuabilă şi acţionează în întregul Univers.

Pe cât de uşor este să facem păcate, pe atât de greu este să anulăm efectele lor. Acest lucru se realizează prin gânduri corecte, prin acţiuni ce exprimă adevărul, prin rugăciuni, prin iubire şi iertare şi prin deprinderea de a armoniza tot ceea ce facem cu voinţa divină.

Ţelul călătoriei noastre este iubirea de Dumnezeu. Doar asta ne va echilibra. Abandonându-ne Sinelui Divin, vom acţiona fară dorinţa de a fi recompensaţi pentru faptele noastre, inima va fi pură, iar simţurile şi pasiunile vor fi controlate.

Iubirea de Dumnezeu trebuie să fie pusă mai presus de iubirea de familie, de prieteni şi faţă de propria imagine. Aşa vom putea obţine cunoaşterea Sinelui sau desăvârşirea Cunoaşterea Sinelui înseamnă descoperirea adevăratului nostru eu care este o părticică din Dumnezeu...


CUPRINS:

Prefaţă
Cuvânt înainte

Dumnezeu, iubire, credinţă, rugăciune
Cauzele mentale şi spirituale ale bolilor
Regimuri concepute de Valeriu Popa
Autotratamentul recomandat de Valeriu Popa pentru boli foarte grave şi cancere
Regim de dezintoxicare conceput de Valeriu Popa pentru cancer şi bolile precanceroase (45 de zile)

Medicamentul ideal: postul
Ce este cancerul?
Dieta bazică
Hrana vie - medicament
Sucurile proaspete din legume şi fructe

Argila - medicamentul viitorului
Grâul încolţit - alimentul miraculos
Bitterul "suedez" special
Mâncaţi sănătos
Cura chinezească cu apă
Cura de dezintoxicare de o zi
Eliminarea pietrelor din vezica biliară fără operaţie şi fără durere
Cataplasmele cu ulei de ricin

Reţete tradiţionale
Pentru tratarea cancerului
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului circulator
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului locomotor
Pentru tratarea unor afecţiuni ale organelor de simţ
Pentru tratarea unor afecţiuni ale glandelor endocrine
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului respirator
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului urinar
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului genital
Pentru tratarea unor afecţiuni ale aparatului digestiv
Pentru curăţarea limfei
Pentru tratarea unor afecţiuni ale sistemului nervos
Reţete naturale pentru combaterea ridurilor

Mărturii

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Sanda Stefan

Limba: romana
Nr.pagini: 270
Dimensiuni:
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.