CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK

CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK
thumbthumb
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 448
Categoria: Carti istorie

DESCRIERE

ISTORIA SECRETĂ A CELEI MAI  ÎNTUNECATE PERIOADE DIN ACTIVITATEA CIA

De-a lungul timpului, CIA a fost acuzată de acţiuni conspirative şi de corupţie. În întreaga lume au fost organizate lovituri de stat violente, oameni importanţi răpiţi şi mari lideri ai lumii daţi pe mâna agenţilor CIA. În anii 1960, metodele folosite pentru a-şi apăra interesele şi a se pune la adăpost, pe cheltuiala poporului american, erau la fel de dure.

Autorul Patrick Nolan cercetează implicarea CIA în asasinarea preşedintelui John F. Kennedy şi a senatorului Robert F. Kennedy – motivele pentru care cei doi fraţi au fost asasinaţi şi cum agenţii serviciilor secrete au orchestrat conspiraţia cea mai josnică din istorie. Nolan aprofundează cercetările făcute de oamenii de ştiinţă din domeniul medico-legal, istorici, criminalişti care sunt de părere că au rămas întrebări fără răspuns în ceea ce priveşte asasinarea lui John F. Kennedy, în urmă cu 50 de ani, şi cea a lui Robert F. Kennedy, din 1968.

În această carte – cel mai recent studiu în legătură cu cele două asasinate – Patrick Nolan ne prezintă esenţa a mai bine de un deceniu de cercetări… Ipotezele sale sunt susţinute de probe convingătoare şi de o documentaţie exhaustivă. El a preluat ceea ce unii consideră că sunt dosare soluţionate şi, cu ajutorul unei analize atente a faptelor şi a probelor, a descoperit noi  răspunsuri la întrebările care au existat în legătură cu aceste atentate violente de subminare a voinţei naţionale petrecute în anii 1960. – Dr. Henry C. Lee

Limba: romana
Nr. pagini: 448
Dimensiuni:
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0795 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.