Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice - Ovidiu Bojor

Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice - Ovidiu Bojor
-10,9%
Preț: 49,00 lei
55,00 lei (-10,91%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9029-22-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 440 (40 color)
Format: 17,5X23,5

DESCRIERE

Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice

 Coordonator Ovidiu Bojor
 
 
 
 

„O carte de excepție -  semnată de nume sonore ale medicinei, psihologiei, farmacologiei, teologiei și astrologiei - despre vindecarea inimii

Cartea  ”Afecțiunile aparatului cardiovascular. Medicină Integrativă și Terapii Holistice”,  surprinde prin conținutul ei complex, cu mult mai amplu și mai profund decât sugerează titlul ei. Conținutul cărții nu se oprește doar la descrierea obișnuită a afecțiunilor inimii umane, nu privește doar partea biologică a inimii, ci pătrunde adânc, în domeniul spiritual, afectiv, emoțional, în implicațiile pe care le are alimentația în disfuncționalitățile inimii, actul gândirii, atitudinea și credința, voința sau alegerile, iubirea sau absența ei, întristarea, egoismul sau înțelepciunea.

Semnatarii cărții, Prof. Dr. ADRIAN RESTIAN, Acad. Dr. OVIDIU BOJOR, Dr. ELENA ARMENESCU, Dr. FERNANDO PITERA DI CLIMA – Italia ; Dr. DANA ȘELARU, Dr. biochim. CRISTINA MATEESCU, Dr. LARISA IONESCU CĂLINEȘTI, Dr. CORNELIU I. MOLDOVAN, Dr. LAURENȚIU CHIȚIMIA, Prof. Dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, Dr. IRINA HOLDEVICI, Arhitect ELENA ILIESCU, Dr. AGATHA ALEXANDRESCU, Preot SORIN SILUAN CHETE, Astrolog CONSTANTIN DORNEAN, reușesc să creeze un tratat de medicină integrativă a inimii, abordând problemele ei din toate unghiurile posibile.

Este surprinzător să vedem că, pe lângă  numele sonore ale medicinei românești, care aduc inclusiv rețete și sfaturi privind menținerea sănătății inimii la nivel biologic, regăsim în carte capitole semnate de psihologi celebri, precum Irina Holdevici, psihiatri și neurologi, precum Dumitru Constantin Dulcan, preoți, dar și specialiști în astrologie. Este o alăturare pe care odinioară ar fi fost greu să ne-o imaginăm în contextul medicinei clasice, dar care este materializată în această carte, oferindu-i cititorului o privire holistică, profundă, fermecătoare și utilă asupra a ceea ce este, în esență, inima omenească.

Cartea ne spune ferm și cu argumente că inima nu este doar un organ fizic, că n-ar trebui s-o tratăm doar ca pe o pompă a corpului omenesc, cum nici corpul nu este o simplă mașinărie. Acești autori excepționali ”întorc inima pe toate fețele”, o văd de la relația ei cu Creatorul până la alegerile pe care omul însuși le face pentru propria sănătate spirituală, psihologică, fizică și sufletească.

Astfel, cititorii vor găsi, deopotrivă descrieri ale inimii ca aparat biologic, cât și remedii din plante, pe care le prezintă acad. dr. Ovidiu Bojor, remedii spirituale, meditații, rugăciuni, trimiteri la diferite scrieri sfinte, remedii din toate domeniile, descoperiri științifice, toate destinate vindecării sufletului, a minții și a trupului, în special a inimii. Aceasta pentru că, dacă inima se îmbolnăvește, înseamnă că întregul trup și întreaga ființă suferă, iar pentru a vindeca inima, trebuie să vindecăm cauza care a îmbolnăvit-o.

Cartea aceasta este ca un dar al Cerului în aceste vremuri în care suferința, moartea și izolarea, deprimarea și neliniștea au cuprins lumea. Ar putea fi un ajutor nesperat, puternic și minunat pentru toți cei care înțeleg că omul este ființă, nu doar un trup, căci ei vor găsi în paginile cărții nenumărate remedii, pe care le vor putea aplica singuri, pe lângă cele recomandate de medici, și multe dintre acestea le vor trezi chemarea către o experiență de viață spirituală, mai profundă, care poate depăși provocările și suferințele inerente vieții.” Maria Timuc

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0595 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.