Cartea lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptura sau Noul Testament

Cartea lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptura sau Noul Testament
thumbthumb
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 233

DESCRIERE

Precuvantare
CARTEA LUI ZAMOLXE sau INTELEAPTA SCRIPTURA sau NOUL TESTAMENT AL DACILOR este cuvantul pe care Dumnezeu 1- a transmis neamului romanesc, de-a lungul mileniilor, de la strabunii sai tracii si dacii pana in zilele de azi. Acest cuvant se revela in timpurile de acum, pe care Dumnezeu le-a gasit bune, prin oamenii din neamul romanesc care au primit insarcinari spirituale. CARTEA LUI ZAMOLXE este o chintesenta a revelatiilor celor care au reu§it sa aduca la cunostinta adevaruri pentru a le da mai departe urmasilor si lumii intregi.
Autorul scrierii cuvintelor din aceasta carte, Octavian Sarbatoare, a fost doar un vas, al culegerii cunoasterii si revelatiei, prin care au vorbit toti cei care au adus neamului romanesc cuvantul Lui Dumnezeu cu ajutorul Focului Viu. Prin citirea acestui cuvant vom intelege ca Dumnezeu nu a parasit niciodata intru-totul neamul romanesc care este poporul Lui Dumnezeu. La aceste timpuri istorice a sosit momentul de a spune marile adevaruri care au fost ascunse mult timp de valul intunericului. Omenirea se treze§te din marile rataciri milenare, cai pe care a apucat din necunoastere.
CARTEA LUI ZAMOLXE este un indreptar tuturor religiilor lumii. Ea serveste drept cale a luminii tuturor popoarelor lumii care de veacuri milenii cauta drumul divin. Cele patru parti componente, CARTEA VIETII (VIE), CARTEA NEMURIRII (NEM), CARTEA LEGII STRXMOSE$TI (LEG) ?i CARTEA IUBIRII DE OAMENI (IUB), sunt lucrari care zidesc intelepciunea lumii, in esentele ei, prin ideile fundamentale vietuirii omului. Cartile componente corespund unor cai ale :unoasterii divine asa cum se va vedea din cuprinsul lucrarii, respectiv CALEA LUI DUMNEZEU, CALEA LUI ZAMOLXE ARIANUL FIUL LUI DUMNEZEU, CALEA INTELEPCIUNII LUI ZAMOLXE §i CALEA LUI IISUS FIUL DACIEI.
Revelatiile expuse sunt general valabile tuturor celor care inteleg ca menirea evolueaza spiritual in cautarea drumului catre Dumnezeul Cel '.devarat. Proba adevarului acestui drum sunt rezultatele produse in viata mului. Numai in acest mod trebuie acceptata veridicitatea unei doctrine "r igioase §i spirituale care se zide§te pe credinta in a cerceta inainte de a crede.
Neamul romanesc se va dovedi in timp a fi marele deschizator de drumuri divine pentru toate popoarele lumii care se straduiesc de milenii
 

Limba: Romana
Nr.pagini: 233
Dimensiuni: 14x20
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.