Circuite. Ghidul complet al Circuitelor, Canalelor si Portilor - Richard Rudd

Circuite. Ghidul complet al Circuitelor, Canalelor si Portilor - Richard Rudd
PRP: 245,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 239,00 lei
Diferență: 6,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94720-3-3
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 90
Format: 17,5X21

DESCRIERE

Circuite. Ghidul complet al Circuitelor, Canalelor si Portilor

Richard Rudd

 

 

 

În profunzimea Diagramei Corpului din Human Design se află un labirint de detalii şi simetrii. De fapt este posibil să ne uităm la o singură poartă şi să obţinem o bază cu 56.160 de permutări posibile a modului în care această poartă poate funcţiona. Dar, la fel ca în călătoria legendară a lui Tezeu, există un fir de aur care ne poate conduce prin labirint şi ne poate scoate în celălalt capăt al labirintului fără să ne pierdem.
    Acest fir este cunoscut în Human Design sub numele de Circuite. Există în total un număr de şase circuite de bază separate în Diagrama Corpului, plus cele patru canale cunoscute sub numele de Canalele Integrării. Chiar dacă există alte circuite specializate ascunse în interiorul Diagramei Corpului (cum ar fi cele două circuite mistice - circuitul microcosmic (patru canale) şi circuitul macrocosmic (WA) (şase canale)), cele şase circuite de bază susţin întreaga funcţionare a unei fiinţe umane. Acestea descriu cele mai profunde procese genetice care conduc specia noastră şi ca atare, ne permit să ne privim ca părţi diferite ale unei totalităţi într-un mod complet impersonal.
    Dacă cineva ar cunoaşte doar circuitele din Human Design, fără să ştie absolut nimic despre canale şi porţi, ar putea face o analiză profundă şi pătrunzătoare a oricărei hărţi de Human Design. Dacă Diagrama Corpului ar fi clădirea, circuitele ar fi planul arhitectului. Când descoperi ce circuit sau circuite domină în designul tău, vezi în mod clar nu numai conexiunile genetice şi predispoziţiile din viaţă, ci şi ce şi pe cine cauţi în exteriorul tău pentru a aduce un sentiment de împlinire. Se întâmplă foarte rar ca o persoană să definească un întreg circuit (cu excepţia celor 2 circuite minore), ceea ce ilustrează bine cât de condiţionaţi suntem în a căuta aliaţii corecţi în viaţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0419 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.