Compendiu de Reiki

thumbthumb
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-93202-8-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 288
Categoria: Reiki

DESCRIERE

Compendiu de Reiki

Meditatii, tehnici si metode practice - Risvan Vlad Rusu…arta punerii mainilor spre vindecare este la fel de veche ca şi munţii; oamenii au practicat punerea mainilor incă de la inceputul timpurilor.

Este un instinct natural să pui mana pe cel rănit sau bolnav. Mamele sunt un exemplu in acest sens, cand copilul este rănit, mama pune mana pe locul lovit.

Atingerea umană inseamnă vindecare şi dragoste. Această energie este una şi aceeaşi cu energia folosită de practicanţii REIKI...

Fragmente:

Metode de protecţie prin Reiki

Reiki nu reprezintă numai o metodă de vindecare şi de autovindecare, ci şi una de protecţie personală împotriva energiilor negative, a entităţilor malefice, a formelor-gând şi atacurilor psihice.

Protecţia rezidă în capacitatea practicanţilor Reiki de a se conecta la sursa universală de Lumină, de unde canalizează Ki vindecător, acestea având puterea de a anihila multe dintre formele de atacuri agresive şi de energii malefice.

Principala metodă de protecţie prin Reiki se realizează utilizând simbolurile

Acestea se aplică pe fiecare chakră, pe ambele lor proiecţii, pentru deschiderea şi protejarea acestora, operaţiune urmată de desenarea simbolurilor mari pe tot corpul, pentru amplificarea câmpurilor protectoare. Este indicată utilizarea tuturor simbolurilor cunoscute, pentru a amplifica astfel efectul protector.

O altă metodă de protecţie implică invocarea îngerilor vindecători şi a Arhanghelilor, pentru a ne însoţi de-a lungul zilei în scopul apărării noastre. Aceştia se pot invoca prin conectarea directă folosind simbolurile (Sei He Ki).

Altă metodă este cea algoritmică, prin care modulăm Lumina în sensul protecţiei noastre personale, utilizând algoritmi specifici sau fabricând forme-gând de protecţie.

Algoritmul reprezintă orice afirmaţie ce are capacitatea de a îndrepta acţiunea luminii intr-un anumit sens dorit de noi. Forma-gând protectivă este o energie purtătoare de Informaţie, menita sa protejeze corpul la toate nivelurile.

Exemple de algoritmi:.

- „trimit Lumină pentru amplificarea biocâmpurilor mele" este un algoritm ce modulează fluxul magnetic Ki in sensul amplificarii câmpurilor vitale proprii;

- „se anihilează cu Lumina ce izvorăşte din palmele mele orice energie sau informaţie negativă din chakra Inimii'' determina reprezentarea unui algoritm ce modulează Lumina, in sensul curatarii chakrei Anahata de orice fel de informaţii, programe şi energii negative care pot induce proasta funcţionare a acestui nivel;

- „trimit Lumină pentru amplificarea blocâmpulul de protecţie în scopul prevenirii accidentelor" este un algoritm ce modulează Lumina în sensul întăririi chakrei plexului solar, care oferă câmpul de protecţie (CP) şi de a cărui bună funcţionare depinde evitarea diferitelor tipuri de accidente;

- „cu Lumina izvorătă din palmele mele se anihilează orice fel de programe de revenire sau orice fel de algoritmi strălnT are rolul de a modula Lumina în sensul anihilării programelor Induse de la distanţă de către alţii şi a algoritmilor străini, nerealizaţi de noi înşine;

- „trimit Lumina pentru ca plantele din partea estică a parcului să crească mai înalte decăt cele din partea vestică" oferă posibilitatea modulării luminii pentru influenţarea capacităţii de dezvoltare în înălţime a plantelor dintr-o anumită zonă a unui parc;...


DIN CUPRINS:

PREFAŢĂ

CAPITOLUL 1 - REIKI, ÎNTRE ISTORIE Şl LEGENDĂ

CE ESTE REIKI Şl CUI SE ADRESEAZĂ ACESTA
PRINCIPIILE REIKI
ISTORIA REIKI-ULUI TRADIŢIONAL
Sensei Mikao Usui
CUM NE POATE AJUTA REIKI?
Noţiuni despre lumea energetică
CHAKRELE
Muladhara Chakra (Chakra Pubiană sau a Rădăcinii)
Swadhisthana Chakra (Chakra subombilicală)
Manipura Chakra (Chakra Plexului Solar)
Anahata Chakra (Chakra Inimii)
Vishuddha Chakra (Chakra Gâtului)
Ajna Chakra (Chakra Celui De-AI Treilea Ochi, Ochiul lui Shiva)
Sahasrara Chakra (Chakra Coroanei)
Chakrele secundare:
CHAKRELE TRANSPERSONALE
SEMNIFICAŢIA CULORILOR AUREI UMANE
EXERCIŢIU PENTRU ÎNVÂRTIREA CHAKRELOR
EXERCIŢIU DE ECHILIBRARE AL EMISFERELOR CEREBRALE
CORPUL FIZIC, CORPUL ENERGETIC Şl CORPUL EMOŢIONAL
IMPORTANŢA ENERGETICĂ A ORGANELOR Şl A ZONELOR CORPULUI -
IDEI DE TERAPIE
GLANDELE ENDOCRINE
ALTE LOCURI DIN CORPUL FIZIC ÎN CARE SE DEPOZITEAZĂ EMOŢIILE

CAPITOLUL 2 - GRADUL ÎNTÂI DE REIKI

GRADUL ÎNTÂI DE REIKI
De ce este necesară o structurare pe grade a practicii Reiki?
„Fără simboluri"
Acordajul - proces energetic complex
Importanţa iniţierii Reiki rezidă în:
Fenomene ce pot apărea în cadrul crizei de vindecare:
POZIŢII SPECIFICE PENTRU ANUMITE PROBLEME

Limba: romana

Nr.pagini: 288

Dimensiuni: 16X23

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.