Primul pas

Primul pas
thumbthumb
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 318
Format: 14X20

DESCRIERE

Primul pas. Eseuri pentru evolutie si dezvoltare personala - Risvan Vlad Rusu

Cartea de faţă este menită să vă ajute să vă schimbaţi şi să vă transformaţi în bine, să vă manifestaţi bucuria, fericirea, prosperitatea, sănătatea, relaţiile de calitate, dar mai ales virtuţile minime necesare pentru o fluidă şi benefică curgere a vieţii dumneavoastră.

Citirea fiecărui capitol vă va transforma, va trezi răspunsuri din străfundul fiinţei şi va da naştere la noi întrebări la care veţi găsi răspunsurile cele mai bune cât mai uşor. Fiecare eseu din această lucrare poate fi citit separat sau, dacă doriţi să urmaţi un curs firesc şi evolutiv al lucrurilor, veţi putea lectura cartea în ordinea prezentării capitolelor conţinute.

De asemenea, în multe dintre capitolele lucrării, veţi găsi presărate mici întrebări pe care le puteţi adresa sinelui. Vă invit să răspundeţi cât se poate de sincer la acestea; răspunsurile dumneavoastră nu vor participa doar la o autoevaluare, dar vă vor asista şi în procesul dezvoltării dumneavostră personale şi al "şlefuirii diamantului interior nepreţuit" care, manifestând sinceritate faţă de sine, va străluci tot mai mult şi mai puternic!

Având în vedere că cea mai importantă informaţie este care rămâne memorată şi care poate să fie readusă oricând şi fara nici un efort în câmpul conştiinţei, vă recomandăm să nu vă sfiiţi sa folosiţi un pix sau un marker cu care să subliniaţi ideile care vi se par interesante. Aşa cum spunea şi Lama Sogyal Rinpoche - "cărţile nu le luam dupa noi în morminte, ci doar ceea ce rămâne din acestea câmpul conştiinţei noastre...".

Capitolele cărţii tratează teme diverse, dar actuale ale terapeuticii spirituale, dar şi ale dezvoltării personale; fie că sunt teme psihologice, fie că sunt corelate cu aspectele energetice şi spirituale (aşa cum sunt acestea percepute în tradiţiile orientale), toate capitolele sunt menite să vă ajute să descoperiţi în dumneavoastră infinitul potenţial de beneficitate, de vindecare şi de fericire.

Toate experienţele, toată teoria şi toate aplicaţiile practice prezentate se bazează pe experienţa personală şi pe studiul individual sau la cursuri specializate la care autorul a participat de-a lungul vieţii sale de până la momentul apariţiei acestei lucrări şi toate cazurile prezentate sunt reale (numele însă au fost schimbate pentru menţinerea discreţiei celor direct implicaţi).
-----------------------------------------------------------
CUPRINS:

Primul Pas (sau cum se foloseşte această carte)

1. Despre Om, virtuţi şi ispite

2. Despre trup şi structurile umane

3. Despre energie, informaţie şi sistemul energetic uman

4. Despre minte, autocontrol şi autosabotaj mental

5. Despre anxietate, panică, fobii şi iertare

6. Despre natura Divină a Iubirii Necondiţionate şi a Prieteniei

7. Despre sex, gelozie şi relaţii extraconjugale

8. Despre Reiki, terapii energetice şi despre respiraţie

9. Despre Qi Gong, Taosim şi Metafizică Chineză

10. Despre magia manifestării, ritualul cotidian şi divinaţia simbolică

11. Despre conştientizare - un mic poem hermetic

12. Despre un nou început

Bibliografie şi lecturi recomandate

Limba: romana
Nr.pagini: 318
Dimensiuni: 13X20 cartonat
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0427 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.