Dicţionar de simboluri pentru protecţia spirituală

thumbthumb
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-93202-5-9
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Format: 13X20

DESCRIERE

Un simbol reprezintă o reprezentare a unui concept... vorbim astfel despre simboluri artistice, despre simboluri scriptice sau despre simboluri spirituale. în esenţă, un simbol are rolul de a sistematiza într-un mod succint un anumit concept sau o înşiruire de astfel de concepte. în viaţa de zi cu zi întâlnim simboluri la tot pasul; fie că ne referim la reprezentările semnelor de circulaţie care ne indică cum să reacţionăm în anumite situaţii în trafic, fie că vorbim despre simbolurile semnelor zodiacale - arhetipuri comportamentale, fie că aducem în discuţie simbolurile culorilor, plantelor, aromelor... în Reiki şi în alte sisteme energetice tradiţionale, simbolurile sunt reprezentări grafice, desene, unele din ele provenind din scrierea japoneză Kanji, altele cărora aparent nu le putem găsi vreo asociere lingvistică şi care totuşi ni se pot părea cunoscute.
Lucrarea de fată este menită să introducă cititorul în lumea fascinantă a simbolurilor din diverse sisteme energetice orientale şi moderne şi să paveze calea către documentare şi mai riguroasă şi studiu temeinic.

 

 

Limba: romana

Nr.pagini: 240

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0647 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.