Confesiuni din Templu – Suada Agachi

Confesiuni din Templu – Suada Agachi
Preț: 170,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95836-1-6
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 320
Format: 17X23

DESCRIERE

Confesiuni din Templu

Suada Agachi

 

 

 

Trăiești într-un templu sacru.

Cei care se lasă călăuziți de chemarea sufletului își găsesc curajul de a porni să descopere nenumărate sanctuare ale templului, cunoscându-se pe sine din ce în ce mai bine.

În adâncul templului, unde poți ajunge numai dacă îți dorești și faci tot ceea ce ține de tine pentru a atinge acest scop, arde focul divin care te face să fii cine ești. Când vei privi pentru prima oară acest foc și îi vei înțelege puterea nesfârșită, vei ști că te-ai găsit pe tine cu adevărat.

Cartea aceasta îmi doresc să-ți fie inspirația și impulsul de a continua să te cunoști și de a-ți continua călătoria. Cine știe ce daruri te așteaptă, ce oameni sunt pregătiți să te primească în brațele lor, ce reușite se întrezăresc, pe cine vei putea ajuta și cine știe cum vei evolua?

Pășește cu mult curaj pe drumul tău.

Eu rămân alături de tine!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0602 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.