Cum să devii şi să rămâi un iubit perfect

Cum să devii şi să rămâi un iubit perfect
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93792-9-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Cum să devii şi să rămâi un iubit perfect

 

Hermina Seraphim

 
Cartea prezintă metode inteligente eficiente, tehnici rapide şi adecvate care, atunci când le pui în aplicare într-un mod entuziast şi perseverent, te transformă într-un magician veritabil şi de neuitat al manifestării plenare a erosului pur. Este în puterea ta să devii şi să rămâi pentru tot restul vieţii un iubit perfect, adică exact ceea ce-ţi doreşti să fii.
--------------------------------------------
 
O îngerească inspiraţie te învăluie. Vorbeşti în versuri şi juri cu mâna pe inimă că femeia iubită tocmai ce a coborât din lumile zeieşti. O priveşti şi dincolo de trăsăturile şi calităţile sale ţi se dezvăluie o fiinţă cu adevărat extraordinară. Dacă ai avut chiar şi pentru câteva momente o asemenea trăire, atunci ştii ce înseamnă transfigurarea.
    Nu presupune efort. Sau cel puţin nu dintre cele obişnuite. E ca atunci când vezi prima dată o stereogramă. Eşti convins că e un desen indescifrabil. Dacă deprinzi însă modul în care trebuie privită, în faţa ta va prinde viaţă o minunată imagine tridimensională care iese în relief, depăşind graniţele hârtiei. Ai pătruns într-un spaţiu magic. În spatele unor aparenţe fără sens, ti-a fost dezvăluit unul dintre cele mai valoroase secrete ale vieţii: transfigurarea. Un fenomen misterios care împodobeşte realitatea cu o aură sublimă, încărcând-o cu magie, frumuseţe şi nebănuite semnificaţii.
    Atunci când te obişnuieşti să priveşti o anume realitate doar într-un singur fel, e foarte greu, aproape imposibil să-ţi mai modifici apoi perspectiva. Dar în clipa în care totuşi reuşeşti, îti dai seama că si cealaltă viziune înnobilatoare a fost acolo, cu tine, tot timpul. E un moment privilegiat în care savurezi bucuria celui ce ştie să privească în adânc. Să transfigureze.
 
CUPRINS:
 
Un fel de cuvânt înainte            
Partea întâi. Ce ai nevoie să ştii neapărat despre continenţa sexuală amoroasă
Partea a doua. Metode sigure şi supereficiente de control deplin al potenţialului creator substanţial, ce se află în legătură cu energia ta sexuală amoroasă
Partea a treia. Ghid pentru formidabila şi adevărata fericire în cuplu
Partea a patra. Continenţa sexuală amoroasă deplină, ce se bazează pe energia erosului pur acumulată din abundenţă, este şi rămâne o nebănuită cale regală către starea de iubire şi de fericire macrocosmică    
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0229 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.