Orgasmul multiplu in cuplu

Orgasmul multiplu in cuplu
thumbthumb
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 223

DESCRIERE

Orgasmul multiplu in cuplu. Secrete sexuale pe care fiecare cuplu ar trebui sa le cunoasca - Mantak Chia


Lucrarea Orgasmul multiplu în cuplu reprezintă continuarea firească şi necesară a primei cărţi, consacrată exclusiv sexualităţii masculine taoiste, scrisă de Mantak Chia şi Douglas Abrams Arava – Orgasmul multiplu masculin.

Aceasta s-a bucurat de un succes enorm în întreaga lume, fiind tradusă în 13 limbi şi vândută în mai mult de 90.000 de exemplare (de la momentul apariţiei sale, în anul 1996). Ecoul răsunător al acestei cărţi i-a determinat pe autori să consacre o lucrare perspectivei taoiste asupra sexualităţii în cuplu.


Orgasmul multiplu în cuplu abordează, alături de elementele „tehnice” ale uniunii sexuale şi aspecte mai profunde: se vorbeşte despre puterea de vindecare a actului amoros, despre transformarea energiei sexuale în alte forme – mai rafinate – de energie, despre comuniunea sufletească a celor doi iubiţi, despre creşterea spirituală prin sexualitate.


Fragment din carte


...unele femei experimentează deja, cu uşurinţă, plăcerea şi orgasmele. Prezentul capitol şi cel care urmează le va învăţa să-şi amplifice orgasmele şi plăcerea de care se bucură deja. Dacă sunteţi deja multiorgas­mice, vă încurajăm să citiţi şi să practicaţi exerciţiile din acest capitol.

0ele pe care le primim ca femei în legătură cu corpurile, dorinţele şi cu plăcerile noastre sunt atât de vagi încât este dificil să ne conştientizăm pe deplin identitatea sexuală. Acest capitol vă va ajuta să vă cultivaţi plenar potenţialul pentru o plăcere şi o intimitate mult mai profundă.

Totuşi, multe femei pot avea dificultăţi în a experimenta o dorinţă plenară şi a avea orgasme frecvente. Conform unui studiu recent pe care l-am amintit anterior o treime dintre femei experimentează orgasmul doar ocazional, iar o altă treime nu-l experimentează deloc. Dacă sunteţi una dintre aceste femei, acest capitol vă va ajuta să ajungeţi la propriul potenţial orgasmic şi multiorgasmic.

Dorinţa este energia vieţii

Dorinţa nu este doar impulsul care ne duce către dormitor; ea este pulsul care ne menţine în viaţă. Dorinţa sexuală este legată de dorinţa care ne motivează în toate aspectele vieţii. Conform taoiştilor, energia sexuală sau ching, este o parte esenţială a întregii noastre energii psihice numite chi Oamenii care sunt în acord cu energia lor sexuală vor avea mai multă energie pentru a-şi atinge scopurile şi visele. în capitolul 3 vom discuta în detaliu cum să cultivăm această energie sexuală şi cum să o transformăm pentru a ne amplifica energia globală a fiinţei. Ne vom situa pentru început la nivelul obişnuit al dorinţei şi al plăcerii pentru a învăţa să-l amplificăm.

Întâietatea plăcerii

Deşi toate avem potenţialul pentru o dorinţă enormă şi pentru o pasiune enormă, toate întâmpinăm obstacole care ne împiedică să le experimentăm. Cerinţele muncii, ale prietenilor şi ale familiei, ne fac pe cele mai multe dintre noi să fim mult mai ocupate decât ne-ar place să fim. Actul amoros are loc adesea doar seara, atunci când trebuie să alegem între intimitate şi somnul de care avem atâta nevoie. Într-un studiu recent efectuat asupra a mai mult de 12000 de cupluri, autorii concluzionau că oboseala constituia cel mai mare obstacol în calea împlinirii sexuale!.

Pentru ca vieţile noastre sexuale să înflorească trebuie să acordăm întâietate plăcerii noastre.

Există o presupunere foarte răspândită printre femei şi anume că sexualitatea şi dorinţa nu sunt nici pe departe atât de importante ca alte priorităţi ale vieţii noastre: partenerii de viaţă, copiii, slujba, căminul. Este dificil pentru noi să acordăm prioritate propriei bunăstări în orice sferă a vieţii şi în special unui lucru atât de centrat pe noi înşine cum este plăcerea sexuală.

Dar, la fel cum alte domenii ale vieţii ne afectează sexualitatea, şi sexualitatea ne poate influenţa pozitiv orice alt domeniu al vieţii.

O femeie plenar satisfăcută sexual este mult mai fericită şi mai optimistă, ca să nu mai vorbim despre faptul că este o mai minunată iubită, mamă şi are rezultate remarcabile în munca sa.

…………………………

Idealul de frumuseţe

Un alt obstacol comun în faţa dorinţei multor femei este sentimentul că nu suntem suficient de atractive pentru a fi dorite sau chiar pentru a ne experimenta propria dorinţă. Societatea noastră ne orientează adesea doar către un singur tip de frumuseţe corporală feminină: un corp nerealist de subţire, ca să fim cinstiţi.

Ce păcat că filtrul imaginilor din mass­media ale corpurilor feminine eterate ne-au făcut să pierdem din vedere faptul că fiecare corp este unic şi minunat! Şi mai mult decât atât, fiecare corp, indiferent de mărime şi formă, are capacitatea de a primi şi de a dărui plăcere.

Suntem extrem de influenţaţi de imaginile corporale pe care le vedem în show-urile TV, în postere, în reviste şi în reclamele cosmetice. Vorbind în termeni medicali, cele mai multe modele sunt departe de greutatea lor corporală optimă. Este important să ne amintim că aceste imagini „ideale” sunt relative în timp şi în funcţie de cultură.

Starurile de film şi modele le de acum 50 de ani din SUA cântăreau cu aproape 20% mai mult decât cele de acum şi erau mult mai aproape de greutatea lor corporală optimă.CUPRINS

Cuvânt înainte

Prefaţă

Introducere

Partea I – Practica solo: multiplicarea şi expansionarea orgasmelor
Capitolul 1

Capitolul 2

Capitolul 3

Partea a 2-a – Practica duo: împărtăşirea pasiunii, a vindecării şi intimităţii
Capitolul 4

Capitolul 5

Capitolul 6

Capitolul 7

Capitolul 8

Note
Glosar

Limba: romana
Nr. pagini: 223
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0881 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.