Amor si Destin. O transmisiune mediumica revelatoare pentru multi dintre noi cei insetati de adevar

Amor si Destin. O transmisiune mediumica revelatoare pentru multi dintre noi cei insetati de adevar
Preț: 31,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Format: 13X20

DESCRIERE

Amor si Destin. O transmisiune mediumica revelatoare pentru multi dintre noi cei insetati de adevar

Chico Xavier, Waldo Vieira

 
 
 
Această carte îşi propune să afirme şi să vă înveţe pas cu pas că, deşi nu îi poţi scuti pe cei vinovaţi de suportarea consecinţelor propriilor greşeli, nici nu este cazul să permiţi ca cei învinşi să fie lăsaţi neajutoraţi, atâta timp cât au acceptat ca lumina Ta (dumnezeiască) salvatoare să îi însoţească pe calea lor.
 
Această carte arată de asemeni şi că, prin binecuvântarea Ta (dumnezeiască), mulţi dintre delicvenţii morali de ieri, care actualmente sunt răscumpăraţi, au devenit apoi mesagerii apelului Tău (dumnezeiesc) către mântuire pentru toţi cei care au căzut, cândva, în capcanele năucitoare ale întunericului abisal (demoniac).
 
Fragmente:
 
... acomodaţi în sufragerie, cei doi se uitau unul la altul încurcaţi. Adversari declaraţi, bucurându-se de un armistiţiu amical.

   Marcia prezenta o imagine foarte clară. Era exemplul obişnuit al femeilor care se luptau curajoase cu trecerea timpului. Nimeni nu i-ar fi atribuit cei patruzeci de ani pe care îi trăise din plin.
 
Părul bogat, pe care soluţiile de îngrijire îl păstrau perfect negru şi strălucitor, era aranjat într-o coafură atractivă care îi încadra perfect faţa, asemenea femeilor care folosesc machiajul pentru efecte artistice, şi care nu se lasă niciodată analizate până când acesta nu redă tenului lor fineţea naturală.
 
Zveltă, cu greutatea caracteristică celor care folosesc diverse mijloace de reducere a poftei de mâncare, pentru a îşi menţine greutatea ideală, părea asemenea unui model la o casă de modă. Rochia ei era făcută din dantelă albă imprimată subtil cu floricele roz, oferindu-i o oarecare fineţe care îi accentua frumuseţea aproape tomnatică.

   Era aceeaşi fiinţă pe care o văzusem pe ecranul mental al Marinei, dar care acum se prezenta diferit, asemenea unei cărţi, uşor identificabile, dar expuse într-o manieră mai vie şi mai bogată.

   Datorită genelor moştenite şi convieţuirii, influenţase, fără îndoială, aspectul unicei sale fiice, fiindcă, aşa cum stătea acolo, ne amintea în detaliu de Marina, deşi ea era mult mai naturală şi mai matură.

   Perechea putea fi confundată, mai degrabă, cu două surori, decât să trădeze adevărata relaţie mamă-fiică, deşi Marcia părea să fie mai amabilă datorită blândeţii studiate transmise de manierele sale.

   Deşi zâmbetul ei era spontan, avea viclenia studiată a celor care evită deliberat problemele celorlalţi, ca să nu fie traşi înapoi. Drăgălăşenia masca egoismul politicos; mereu pregătită să zâmbească; niciodată pregătită să fie deranjată.
 
............
 
... totuşi, noi puteam încă simţi neîncrederea reciprocă dintre cei doi. Două guri care se înţelegeau una pe cealaltă; două minţi care nu se tolerau una pe cealaltă. Fiecare frază era prefabricată în gât, camuflându-le gândurile.

   Cu o voce blândă, Marcia comentă pe marginea problemelor pe care le avea cu bufetul pentru balul de caritate, la care ajutase. Prea multe persoane. Câţiva tineri se îmbătaseră şi creaseră probleme. Furaseră nişte lucruri! Prin urmare, era epuizată.

   Ea bănuia că, în ciuda dispoziţiei lui aproape calde, soţul său nu era interesat să aibă o conversaţie lungă, astfel că îşi dorea ca un asemenea moment rar de care beneficia să fie puţin mai lung; astfel că îşi îndulci vocea şi mai mult.
Amabilă, îi oferi o tabacheră argintie.

   Claudio îi mulţumi, refuzând politicos. Nu dorea să fumeze. Marcia, totuşi, lovi vârful unei ţigări de micuţa casetă metalică, aprinse o brichetă şi, după ce se învălui într-un nor de fum, se relaxă în fotoliu, indicând că dorea să se facă mai comodă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.