Arta secretă a orgasmului euforic multiplu

Arta secretă a orgasmului euforic multiplu
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-8742-30-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Arta secretă a orgasmului euforic multiplu

un ghid supersavuros şi incitant pentru a înţelege şi a aprofunda erosul tantric sublim

 
 
 
 
Te provoacă fără să te judece. Te învaţă fără să te privească de sus.
    Te îmbrăţişează fără să te sufoce.
    Îţi revelează enigmatice peisaje ale propriei tale lumi interioare.
    Şi mai presus de toate, îţi arată cu umor spumos, empatie şi inteligenţă cine eşti şi cine poţi deveni în relaţia de iubire.
    Clară, convingătoare şi uşor de pus în practică, această carte dezvăluie că şi femeile, şi bărbaţii au capacitatea să trăiască orgasme în cascadă şi să plonjeze în starea absolută de extaz.
    Vrei să fructifici acest adevăr? Primeşti acum toate instrumentele de care ai nevoie: explicaţii teoretice solide, practici, tehnici şi informaţii secrete.
    Cu un mesaj proaspăt şi curajos, paginile de faţă au potenţialul să-ţi transforme relaţia cu tine însuţi şi cu fiinţa iubită. Iar în cele din urmă să-ţi revoluţioneze nu doar perspectiva asupra erosului, ci viaţa pe de-a-ntregul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.