Desavarsirea Sufletului - Cristian Terran

Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-0-39050-6
Anul publicării: 2024
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Desavarsirea Sufletului

Cristian Terran

 

 

 

Cea de-a saptea carte a autorului Cristian Terran nu putea sa fie decat despre spiritualitate si dezvoltare personala.

Desavarsirea sufletului este o calatorie in lumea subtila a Universului. Sunt descrise corpurile subtile ale omului cat si calatoria sufletului in planurile energetice dupa moarte.

Autorul face o descriere a societatii actuale si prezinta motivele pentru care lumea se afla intr-o situatie disperata, in acest secol bantuit de incertitudine, coruptie, degradare morala, sociala unde normele morale si valorile sunt inversate intr-un mod brutal, chiar fortat. Sunt prezentate legaturi intre stiinta moderna si ezoterism, intre dogmele impuse si misticismul ce sta in spatele deciziilor luate in aceasta perioada.

Sunt prezentate solutii pentru depasirea acestei perioade cat si pentru o viata integra in acest ocean morfic contaminat cu elemente luciferice, diabolice.

Pentru Sufletul care doreste schimbare si transformare, nu exista limite! Orice om care vrea sa aiba acces la cunoastere si este deschis in a schimba ceva in viata sa, va primi de la Univers cele mai accesibile cai, cele mai bune informatii, cei mai buni indrumatori si cele mai multe momente pentru a putea lucra cu sine.

Cel care cauta scuze si continua sa aiba nemultumiri despre lume, despre viata, despre situatii, va trai toata viata sa in acest labirint creat de el insusi si va sfarsi, inevitabil, doborat de aceste creatii mentale ale sale.

Pentru orice om, realitatea in care traieste este reala in procent de 100%. Singurul care poate schimba acea realitate este doar omul respectiv.

Niciun manual, niciun invatator, preot, maestru spiritual nu ii va putea schimba perceptia asupra acestei realitati, decat daca singur va considera ca informatiile primite ii pot schimba viata.

Omul care considera ca viata poate fi mai mult decat ceea ce are in prezent, va cauta solutii. Cel care isi plange de mila nu cauta solutii, ci vrea sa ii atraga si pe altii in mocirla sa, pentru a nu fi singur in acea stare.

Noi suntem cei care decidem de la nivel subtil, profund, pana la nivel material, cine suntem, ce vrem si unde vrem sa ajungem. Nimeni nu ne poate ajuta din exterior. Ceilalti pot doar sa ne arate drumul, noi suntem insa cei care pasim. Pana si cel mai lung drum incepe cu primul pas.

Daca dupa parcurgerea acestei carti, un singur om va fi mai bun, mai intelept, va pune in practica ceea ce am pus eu aici, lumea lui se va schimba, consider ca mi-am facut datoria scriind aceasta carte. De ce? Pentru ca acel om va schimba la randu-i pe altul, care il va ajuta pe altul si asa mai departe.

Cristian Terran

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.