Manual de lucru cu sinele - Cristian Terran, Clarissa Damian

PRP: 75,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 73,00 lei
Diferență: 2,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-0-37581-7
Anul publicării: 2023
Pagini: 384
Format: 16,5X23

DESCRIERE

Manual de lucru cu sinele

Cristian Terran

Clarissa Damian

 

 

 Pentru a înţelege aspectele care ne înconjoară, relaţiile inter-umane şi conexiunile pe care le facem de-a lungul vieţii, este nevoie să înţelegem Principiul de funcţionare. Acest principiu nu ne-a fost adus la cunoştinţă de către nimeni. Nici părinţii nu ni l-au spus, nici la şcoală nu s-a predat. Acest Principiu afirmă că: Interiorul atrage exteriorul! Adică, aşa cum este omul în interior, aşa se vor comporta toţi cei din jur cu el. La o primă analiză s-ar putea să ne contraziceţi... „Cunosc oameni foarte de treabă şi totuşi sunt trataţi mizerabil!" ar putea spune cineva. Posibil. Mai mult ca sigur acel om este „de treabă" la exterior, în interior fiind foarte multă agresivitate, furie, ură, dezamăgire, frică, ruşine etc. Toate aceste emoţii nu fac decât să atragă ceea ce este evident - oameni care să confirme aceste emoţii şi să le întărească.
    Cele mai multe asemenea emoţii există în om încă din perioada copilăriei. In acele momente, fiecare dintre noi am asistat la situaţii în care nu am avut cum să intervenim. Am trecut prin momente de dezamăgire, am avut parte de situaţii care nu păreau corecte, drepte. Am fost respinşi şi ne-am crezut abandonaţi. Emoţiile pe care le-a însufleţit acel copil, au dat naştere unor stări care îl vor urmări toată viaţa!
    Toate aceste situaţii, împreună cu emoţiile aferente, nu fac decât să creeze anumite Credinţe ale micului om despre viaţă, sau dacă vreţi - Convingeri Limitative! Bineînţeles, copilul va trece şi prin momente de fericire, bucurie, dragoste, iar aceste situaţii vor crea alte credinţe - Convingeri Funcţionale!
    Unii oameni numesc aceste convingeri, programe. Este mai simplu, pentru că trăim într-o lume digitală în care înţelegem foarte bine acest limbaj. O să explicăm pe scurt, şi în acest limbaj, instalarea acestor programe. Când venim în această lume suntem dotaţi cu un hard-disk gol. Acestuia o să îi spunem Subconştient. Pe măsură ce părinţii, societatea, prietenii, profesorii, bunicii, vecinii sau chiar unii oameni străini introduc informaţii în acest hard, omul începe să ruleze după programele introduse.
    De câte ori nu aţi auzit oameni spunând: „Viaţa e grea!", „Trebuie să lupţi pentru orice!", „Banii nu aduc fericirea!", „Femeile sunt perverse şi înşelătoare!", „Bărbaţii nu vor decât sex!", „Nu depinde de mine!" sau „Nu am ce să fac!"???

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0789 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.