Fals tratat de magie - Doru Cica

Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9092-06-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192

DESCRIERE

Fals tratat de magie

Doru Cica

Sintetizând învăţăturile primite şi făcând analize minuţioase cu puterea de înţelegere a minţii şi de cuprindere a sufletului, autorul pătrunde adânc pe tărâmul fascinant al spiritualităţii omeneşti, al esenţelor de dincole de aparenţe, al cunoaşterii şi autocunoaşterii. Subiectele tratate, precum naşterea Universului, Creaţia, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditaţie, tipuri de energii, accesarea acestora şi tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituală etc., sunt dintre cele mai serioase şi profunde, surprinzând exprimările unei fiinţe preocupate de a descifra tainele Vieţii, cu V mare, de a afla Adevăruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare.
 
Pe parcursul călătoriei, cititorii sunt invitaţi şi pe scena de desfăşurare a unor poveşti adevărate şi cazuri reale de terapii, pentru a face cunoştinţă cu personaje din ale căror experienţe au de învăţat, fiind câteodată surprinşi, altădată identificându-se perfect cu acestea.
 
Fragmente din carte:
Alta metoda: Rugaciunea. Metoda aparent cea mai simplă. Fie că iei de-a gata algoritmii din religia în care ai fost botezat, fie că îţi concepi propriile "mantre", traseul energetico-informaţional este întotdeauna acelaşi: de la minte, raţiune, la inimă - corpul emoţional, la subconştient, zona de "cuplare" fiind abdomenul inferior, chakra a doua. Asiaticii numesc procedeul „Unirea celor 3 centrii de forta”.

Nebunia nebunilor, să mă ierte Dumnezeu dacă bat câmpii, dar cred că, într-un fel, noi ne creăm propriile „instrumente” de Lumină cu care să facem terapie sau autotratament (nici nu vreau să merg cu gândul mai departe).
 
Am sporovăit puţin despre religie - ca sistem de condensare şi controlare a Magiei Conectării la Divinitate. Acum aţi înţeles de ce am numit cartea „Fals tratat de Magie”.
...
…în perioada aceea, mă ocupam zilnic de fiica mea; trecea prin experienţa traumatizantă a unui viitor divorţ şi era sfâşiata de îndoială: să-şi asculte inima sau să rămână încremenită în blocaje raţional-obsesive. Am învăţat-o cum să intre în starea Alfa. I-a fost destul de greu, pentru că în situaţii ca acelea mintea trăncăneşte, zbiară, se vaită, este aproape de nestăpânit.
 
Pentru a o face să obţină "starea modificata de conştiinţă", am apelat la o sticlă cu vin bun. Paranteză: acesta este un caz extrem, cu o măsură extrema. Nu recomand nimănui meditaţii şi călătorii astrale în stare de ebrietate, deoarece coliziunile cu fauna Astralului inferior nu sunt deloc plăcute. Pur şi simplu poţi greşi drumul, părăseşti autostrada şi te împotmoleşti în vreo mlaştină.
 
S-a aşezat în genunchi, poziţia zazen pe o pernă, în bucătărie, am pus în faţa ei o icoană a Maicii Domnului, i-am spus să se focalizeze pe imagine până aceasta creşte şi-i ocupă tot câmpul vizual, apoi să pună întrebarea care o obseda. A intrat într-o transă profundă, a râs, a plâns, a suspinat şi, după tot balamucul somatic, s-a liniştit şi a afişat un zâmbet serafic, misterios. Am adus-o înapoi în structurile vremelnice şi ea mi-a spus liniştită dar un pic dezamăgită că nu primise niciun răspuns. l-am chemat un taxi şi am trimis-o acasă.
 
In mod inexplicabil, şoferul a greşit drumul în plin centru vechi al oraşului şi a luat-o pe o străduţă cu partere în renovare. Fata mea privea apatică pe geam şi, la un moment dat, a înţepenit, nu i-a venit să creadă! M-a sunat şi mi-a spus plângând că văzuse un afiş alb, de fapt o coală de hârtie A4 lipită pe o fereastră, pe care scria mare, cu carioca neagră: "CHANGE"…
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1. Creaţionism vs. Neodarwinism
Capitolul 2. Conectarea la Dumnezeu
Capitolul 3. Metode de meditaţie. Carte de buzunar

Capitolul 4. Cu smerenie, despre Energii
Energia lui Metatron
Flacăra Argintiu Violetă
Energiile Entităţilor Divine. Energia Conştiinţe Hristice. Energia Maicii Domnului
Conectarea la energiile Maicii Domnului
Energiile telurice
Şamanism
Energiile sexuale
Energia Kundalini
Poveşti adevărate despre Kundalini

Capitolul 5. Sisteme de elevare spirituală. Tehnici de lucru cu energiile
Inforenergetica şi Radiestezia
Reiki
Reiki Usui
Reiki Karuna
Reiki Gendai
Reiki Shamballa
Poveşti despre Reiki şi reikişti
Arte marţiale asiatice tradiţionale
Imagistică - Autocontrol. Silva. Kombat Ki
în loc de încheiere
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0652 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.