Entităţi - Doru Cica

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-9709-28-3
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Entităţi - Doru Cica

Animale de Putere, Duhuri, Kami, Spiriduşi, Elfi, Gnomi, Goblini, Pitici, Zâne, Iele, Draci, Demoni, Zei, îngeri, Arhangheli, Heruvimi, Fii de Dumnezei, Dumnezei... Doamne cât este de obsedată specia noastră ciudată! Cu o pauză (nici aceea totală) de vreo 150 de ani - Epoca Materialismului dialectic, ne-am agăţat şi ne agăţăm parcă tot mai mult de Fiinţe imateriale de care fie ne temem, fie le invocăm ajutorul în viaţa noastră reală fizică.
 
Căci, să nu ne îmbătăm cu apă rece: toate Rugăciunile, Ritualurile, Invocările şi Tehnicile au drept scop realizarea dorinţelor noastre legate de fapte şi situaţii concrete ale vieţii pământene. Rare sunt excepţiile în care cerem sprijin pentru, bunăoară - Evoluţie spirituală sau Mântuire.
 
Chiar şi în cazul sprijinului dobândirii de extrasensibilităţi (clarvedere, clarauz, extrasimţ, telepatie, etc), dorim aceste daruri, aceste sidhi, pentru a le folosi în viaţa de azi în Trup, Acum.
 
Există un număr enorm de tipuri de Entităţi fără Trup Fizic. Făcând analogie cu numărul speciilor, sub-speciilor, indivizilor unei specii care au vieţuit şi vieţuiesc pe Pământ, în Lumile subtile - Ceruri, Iaduri, Lumea Astrală, Lumea Mentală, Lumea Cauzală, Lumea de Jos, Lumea de Sus, Shamballa, etc, numărul şi felul Fiinţelor Noesice, Elementare, Elementale este dezarmant de mare. Cu excepţia Spiritelor Elementelor şi a Entităţilor create de Oameni cu Cunoaştere, există un tipar comun de alcătuire a Structurilor spirituale şi astrale ale oricărei Fiinţe.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Capitolul 1 - Omul - Entitate de Entităţi... 5
Capitolul 2 - Inforenergetica... 14
Capitolul 3 - Teosofia... 32
Capitolul 4 - Fiinţele Elementale... 116
Capitolul 5 - Entităţile Hermetismului - Magia europeană modernă... 155
Bibliografie... 182
Titluri de acelaşi autor... 184

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0309 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.