Regenerarea organelor. Autotratamente holistice - Doru Cica

Preț: 47,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-606-9092-10-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224

DESCRIERE

Regenerarea organelor. Autotratamente holistice

Doru Cica

Alocaţi-vă jumătate de oră dimineaţa şi jumătate de oră seara. începeţi sesiunea cu Codurile Vindecătoare, apoi continuaţi imediat cu una din tehnicile de eliberare emoţională şi finalizaţi cu 2 tehnici energetice - o Chirurgie şi o Energizare.
 
Dacă aveţi o zi complicată şi nu puteţi să lucraţi de 2 ori pe zi sau să finalizaţi întreg protocolul, faceţi măcar o tehnică; nu uitaţi: un minut de autotratament este infinit mai mult decât zero minute.

Am conceput un plan de autotratamente emoţionale şi energetice personalizat pentru fiecare organ în parte. Acestea sunt descrise „inginereşte", simplu, gata de aplicat de la prima citire. Nu aveţi nevoie de iniţieri sau acordaje pentru a deveni propriul dum­neavoastră bioenergetician. Energia cu care lucraţi este propria dumneavoastră bioenergie, pe care o focalizaţi, concentraţi, prin tehnicile de activare descrise punctual de fiecare dată. Totuşi, pentru cla­ritate vă prezint acum, generic, tehnicile speciale pe care le găsiţi la fiecare capitol/organ.
 

CODURILE VINDECĂTOARE

 

După părerea mea, reprezintă cel mai complex şi eficient Autotratament mental-emoţional. Medicul american Alex Loyd susţine că acest sistem terapeu­tic i-a fost revelat prin Graţie Divină, în 2001. Pentru cei care nu au făcut cursul cu mine (nu ştiu să mai existe în România persoane care să predea acest curs) vă prezint succint modul principal de lucru: se acţionează energetic (bioenergetic) pe patru zone: tâmple, articulaţiile maxilarelor, între sprâncene, gât (sub bărbie)...
 

CUPRINS:

 
INTRODUCERE    
CAPITOLUL I. ANXIETATEA ŞI DEPRESIA    
CAPITOLUL II. TIROIDA    
CAPITOLUL III. PLĂMÂNII    
CAPITOLUL IV. INIMA    
CAPITOLUL V. SÂNII    
CAPITOLUL VI. STOMACUL
CAPITOLUL VII. PANCREASUL    
CAPITOLUL VIII. FICATUL
CAPITOLUL IX. SÂNGELE    
CAPITOLUL X. RINICHII    
CAPITOLUL XI. COLONUL    
CAPITOLUL XII. UTERUL - OVARELE
CAPITOLUL XIII. PIELEA
BIBLIOGRAFIE    
TITLURI DE ACELAŞI AUTOR   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.