Frecventa geniu - John Falone

Frecventa geniu - John Falone
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393614
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 414
Format: 13X20

DESCRIERE

Frecventa geniu

John J. Falone

 

Editura FOR YOU tocmai a reeditat o carte de exceptie, FRECVENTA GENIU, de John J. Falone, în care se ajunge la Divinitate si credinta prin stiinta. Cartea ne arata ca fiinta noastra este un bio-computer, transmitator-receptor, ce functioneaza ca un panou de circuite, continând modelul sacru al lui Dumnezeu, al Creatorului Unic, iar întelegerea functiilor sale este cheia pentru eliberarea Frecventei Geniu. Cartea explica, atât din punct de vedere stiintific, cât si spiritual, functionarea si semnificatia centrilor importanti din organismul nostru – glandele si chakrele care le corespund – si ne ajuta sa întelegem cum functionam, atât ca mecanism biologic, cât si ca fiinte unice, facute dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
Citind-o, întelegem ca suntem entitati de lumina si ca geniul exista în noi toti. Însasi lectura cartii ne ridica frecventa vibratiilor si coeficientul de inteligenta. Frecventa Geniu este o radiatie a Luminii ce izvoraste direct din sursa Divina a întregii vieti, din Unicul Creator. Ea impregneaza si sustine Forta vietii, miscând chiar particulele atomice, stelele si aglomerarile galactice. Toti posedam Frecventa Geniu – frecventa Mintii lui Dumnezeu – care impregneaza fiecare fiinta umana. Sta în mâinile noastre sa accesam aceasta frecventa, sa ridicam nivelul vibratiilor luminii din care suntem construiti cu totii. Ce trebuie sa facem pentru a ridica vibratia fiintei noastre?
Dupa ce întelegem cum este construita si cum functioneaza fiinta noastra – lucru explicat foarte stiintific in carte – trebuie sa alegem sa ne ridicam vibratia. Verbul a alege se afla la baza a tot ceea ce va întreprinde, în mod constient, omul mileniului III. De ce? Pentru ca va întelege – cu ajutorul acestei carti si a altora de acelasi fel – ca evolutia este responsabilitatea noastra, ca noi alegem tot ce ni se întâmpla în viata, ca nimeni altcineva nu hotaraste pentru noi. Am sa dau un citat destul de lamuritor:

Evolutia voastra este responsabilitatea voastra. Aveti inteligenta, într-adevar, dreptul de a pune la îndoiala, analiza si trage concluzii cu privire la orice forma de stiinta. Voi sunteti expertii vietii voastre. Din punctul de vedere al adevaratei voastre evolutii, este mult mai bine sa aveti credinta fara intelect, decât sa aveti un intelect fara credinta.
Cunoasterea obiectiva se gaseste în stiinta, iar credinta simpla se gaseste în religie.
Şi totusi, daca stiinta „ar dovedi” dincolo de orice îndoiala ca exista Dumnezeu … atunci ce s-ar întâmpla? Ati fi schimbati?
Toata cunoasterea este subiectiva. Însasi Mintea UNICULUI creeaza si impregneaza eprubetele ce contin, la rândul lor, substanta creata de UNICUL.
Astfel, aducem aceasta carte pentru aceia dintre voi ce sunt prinsi în dilema intelectuala a obiectivitatii „fara inima”. Realizati faptul ca puteti, în cele din urma, sa va dovediti voua însiva adevarul UNICULUI, numai daca veti cauta raspunsul întrebarilor voastre prin puterile extraordinare ale Inimii Inimilor. Raspunsurile vin din Inima Inimilor si nu de la intelect, dupa cum presupune gândirea tridimensionala. Cereti în spiritul Omni-„stiintei” si Omni-„prezentei” din Punctul Universal, acolo unde Ochiul Divin al Constiintei Universale „vede” prin puterile multidimensionale ale UNICULUI.

Acum, la început de mileniu III, în gândirea noastra se petrec niste modificari de care, uneori, nici noi nu suntem constienti. Le simtim doar, stim ca se petrece ceva, dar nu putem defini clar despre ce anume este vorba. Aici ne ajuta aceste carti minunate, aparute în întreaga lume, scrise aproape simultan de persoane care nu se cunosc si nu stiu una de alta – carti care aduc un mesaj ce e vechi de când lumea, dar pe care n-am stiut, sau nu am vrut, sa-l ascultam, mesaj ce este spus atât de clar în toate scrierile sfinte, încât te întrebi cum de nu l-ai luat în seama pâna acum. El este:„Cu totii Una suntem.” „Iubiti-va, asa cum va iubesc si eu.” „...acum, ramân aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.” Cred ca recunoastem cu totii aceste cuvinte minunate si ne punem din ce în ce mai des întrebarea ‚ce este de facut?’
Ca raspuns direct la aceasta întrebare, iata un alt citat din cartea Frecventa geniu, foarte edificator.

... mai întâi si mai presus de toate, trebuie sa învatati sa iubiti cu adevarat, neconditionat toata creatia. Apoi veti rezona cu frecventa SuperLuminii. Noi folosim dispozitivul sintactic (cuvântul Iubire) pentru a ne referi la o frecventa care genereaza forta profunda de a transforma si crea – frecventa de legatura care tine atomii împreuna cu o forta incalculabila. Trebuie sa învatati sa traiti în acea frecventa a Iubirii. În timp ce veti rezona cu aceasta frecventa, veti începe sa ŞTITI.
(...)TREZITI-VĂ! La ce foloseste tot ceea ce faceti, daca nu ca sa recâstigati Corpul vostru de Lumina? Începeti sa puneti întrebari si cereti adevarul din voi însiva. Apoi, cereti ceea ce va creste frecventa, astfel încât sa puteti comunica si primi ajutor de la Maestrii si ghizii care se dedica acestui moment final, dupa timpul vostru.
Christos, Maestrul Iisus va învata: „Cereti si vi se va da”. Asta însemna ca VOI SUNTETI CEEA CE VOI CERETI. Este momentul sa hotarâti prioritatile. Ce sa cereti? Ce sa primiti? Cu ce scop? Daca raspunsurile nu pot fi date, cereti ajutor pentru a pune întrebarile potrivite. Cereti ajutor pentru revendicarea Corpurilor voastre de Lumina – din reunirea numeroaselor parti ale constiintei voastre împrastiate peste tot Pamântul si prinse în cursa în cea de-a patra dimensiune. Cereti ajutor, stiind ca doar voi va puteti ajuta, în final, pe voi însiva.

Şi iata un raspuns – înca si mai incitant, din aceeasi carte, Frecventa Geniu!
...cautati în liniste Inima Inimilor voastre. Sa stiti ca, în curând dupa timpul vostru, acest timp nu va mai exista. Şi „noi ceruri si un nou Pamânt” vor straluci în interiorul vostru – pure si minunate, mai presus de orice ati visat vreodata – si populate cu fiinte noi, create de voi însiva.
Se toarna în voi Geniu si Întelepciune, ACUM, în acest moment, în trupurile voastre, pe Pamânt, în Lumina – daca alegeti sa fie asa. Apoi noi, cei din toate dimensiunile, ne putem întâlni pe „terenul comun” al SuperLuminii ca sa ne veselim întru aceasta creatie, deoarece ea va rezona perfect cu Sursa acelei bucurii.
Sa fie asta doar fantezie poetica? Va asumati riscul de a crede ca asa este – si de a continua sa fiti asa cum ati fost? Veti alege sa renuntati la responsabilitatile voastre fata de o Viata/Lumina continua? Veti renunta la mostenirea voastra de a co-crea? Viata în interiorul LUMINII mostenirii voastre este mult mai reala decât iluzia pe care o traiti fara parteneriatul dintre voi si Sursa Eterna. Nu sunteti singuri! Veniti acasa, preaiubitilor!

Dupa cum vedem, exista multe notiuni care necesita explicatii. Sunt multe de spus, asa ca propun ca toata lumea care este cu adevarat interesata de propria viata, cât si de ceea ce se întâmpla pe planeta, sa citeasca aceasta carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

25,50 lei
PRP: 30,00 lei
Created in 0.0519 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.