Mapa profesorului de istorie, volumul 2

thumbthumb
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 30
Categoria: Multimedia

DESCRIERE

Succesul primului volum al "Mapei profesorului de istorie" i-a incurajat pe autori sa recidiveze, propunandu-va o noua incercare.
Ca urmare, va punem acum la dispozitie, dragi colegi, un nou demers al nostru, care are ca subiect evaluarea.
Noua noastra contributie, speram noi interesanta si utila in acelasi timp, este o consecinta a practicii la catedra, a rezultatelor obtinute la examenele de bacalaureat, definitivat si titularizare, mai ales cele sustinute in anul 2012, si a inspectiilor la clasa.
Un sprijin, si un atu in acelasi timp, care i-a hotarat pe autori sa porneasca la drum, l-a reprezentat, categoric, participarea lor la programul INSAM, finantat din fonduri structurale, desfasurat intre anii 2010 si 2011. Soldat cu rezultate deosebite (un ghid de evaluare, o platforma cu o baza uriasa de itemi etc.), autorii si-au consolidat, ca urmare a acestui program, cunostintele teoretice si au elaborat o parte dintre itemii aflati pe aceasta platforma. Facem insa mentiunea ca noul nostru opus nu repeta cele scrise in acel program, noii itemi fiind special creati pentru acest volum.
Continutul noii carti cuprinde, in primul rand, un booklet, care face referiri, relativ pe scurt, la unele aspecte ale evaluarii, capitol ce il familiarizeaza pe cititor si il pregateste totodata pentru intelegerea partii practice a lucrarii.
Cea mai mare parte a noii mape cuprinde, pentru fiecare clasa, de la a V-a si a XII-a, cate trei teste de evaluare [unul initial (predictiv), un altul continuu (formativ) si ultimul sumativ], propuneri care vin sa ii ajute pe profesori de istorie, mai ales pe cei tineri, cu mai putina experienta la catedra, sa creeze la randul lor astfel de teste.
O ultima parte a mapei este un CD, care are structurati, tot pe clase, tipuri de itemi, o baza utila si la indemana oricarui profesor, sursa necesara pentru crearea de teste la clasa.
Cu o tinuta grafica, pe linia cunoscuta, policor, de o calitate ireprosabila, tiparita cu atentie si grija, mapa respecta culoarea repartizata fiecarei clase, la fel ca si la primul volum, precum si posibilitatea detasarii fiecarei foi pentru a se lucra mai simplu si mai comod la clasa.
Multumind, inca o data, conducerii editurii pentru increderea acordata fata de noua noastra incercare, redactorilor pentru priceperea si respectul fata de cuvantul scris si tuturor celor care ne-au facut diverse sugestii pertinente, va invitam, stimati colegi, sa ne cititi si sa ne utilizati la clasa. In acelasi timp, ca si la primul volum, asteptam din partea voastra observatii si completari care ar fi utile autorilor in conditiile aparitiei unei noi editii.

Profesor dr. Doru Dumitrescu

Limba: Romana
Nr.pagini:
Dimensiuni: 30x31
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.