Media interactiva – aspecte de design si productie pentru web

thumbthumb
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 192
Categoria: Multimedia

DESCRIERE

Multimedia, media interactivă, new media, social media sunt termeni frecvent utilizaţi, legaţi de ceea ce se întâmplă pe Internet, termeni care deseori se suprapun, intersectându-se sau înlocuindu-se unii pe alţii.

Considerând o definiţie în sensul mai larg care să se potrivească proceselor actuale ce caracterizează mediul online, multimedia sau media interactivă este considerată ca un subdomeniu în studiul new media.

Lucrarea de faţă analizează modalităţile optime de integrare într-un document a textului, graficii, fotografiilor, secvenţelor video şi audio, animaţiei, precum şi a oricăror forme de interacţiune cu utilizatorul.

Fiecare capitol include, de asemenea, o serie de tabele, scheme şi figuri explicative, menite să faciliteze cititorului înţelegerea informaţiilor şi aplicarea cu succes în practică.

Din cuprins

  • multimedia şi producţia de ştiri online
  • textul, scriitura şi imaginile pe Web
  • infografia în site-urile de ştiri
  • sunetul şi video digitale şi aplicaţiile pe Web
  • arhitectura informaţiei pe Web
  • designul grafic Web şi site-urile de ştiri
  • CMS – tehnologie pentru site-urile de ştiri

Puncte forte

  • numeroase tabele, scheme şi figuri explicative
  • referinţe bibliografice introduse la sfârşitul fiecărui capitol

Despre autor

Georgeta Drulă este conf. univ. dr. în cadrul Facultăţii de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, titular al cursurilor: Multimedia, Producţie multimedia online; Producţie multimedia offline; Resurse umane şi Internet; Comunicare şi noile tehnologii

Grup ţintă

studenţi ai facultăţilor de jurnalism şi ştiinţele comunicării, publicul larg

Limba: romana
Nr. pagini: 192
Dimensiuni:
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0662 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.