Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată...

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată...
thumbthumb
PRP: 40,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,00 lei
Diferență: 4,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 368
Categoria: Multimedia

DESCRIERE

Oriunde aş privi, văd oameni din toate categoriile sociale care experimentează conflicte şi greutăţi aparent insurmontabile. Mulţi dintre ei încearcă să scape de durerea generată de aceste provocări, căutând alinare.

Unii o găsesc şi reuşesc să îşi reducă durerea prin cunoştinţele şi înţelegerea pe care le acumulează şi care îi ajută să îşi ducă la bun sfârşit călătoria vieţii.
Am avut eu însămi partea mea de provocări. în anul 1984 am primit însă un dar minunat, un "instrument" magic care m-a ajutat instantaneu să îmi schimb viaţa într-o manieră cât se poate de pozitivă. Toţi membrii familiei mele, prietenii şi clienţii mei care au aplicat acest "instrument" au reuşit să îşi schimbe semnificativ viaţa.
Nu intenţionez să îţi spun că acest "instrument" îţi va rezolva absolut toate problemele sau că nu va mai trebui să înveţi şi alte lucruri după ce vei afla cum poţi folosi acest "instrument". Călătoria merge mai departe, iar cunoaşterea este nemărginită. Pot să-ţi confirm însă un lucru: prin folosirea acestui "instrument", eu am reuşit să scap de circa 90% din negativitatea şi din programele eronate care mi-au afectat viaţa.

Am ajuns să mă bucur astfel de o mare seninătate, de iubire, de mulţumire, de pace şi de bucurie. De aceea, doresc să împărtăşesc cu tine această cunoaştere. Acest "instrument" are potenţialul de a ţi se revela, DACĂ... eşti pregătit să îţi accepţi în mod responsabil sentimentele, gândurile şi convingerile.
Speranţa mea sinceră este că vei avea dorinţa sinceră şi motivaţia de a integra acest "instrument" în viaţa ta, ajungând astfel să înţelegi mai bine cine eşti.
îţi doresc să ai parte de o călătorie a vieţii la fel de minunată şi de satisfăcătoare ca a mea. îţi doresc să te eliberezi de sentimentele, gândurile şi convingerile negative care te-au făcut să experimentezi atâta durere. (Karol Truman)

Limba: romana
Nr.pagini: 368
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2009

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.