Mesaje de la îngerii tăi. Cărţi oracol (Ediţie nouă!) (Set de 44 de carti oracol si un ghid)

Mesaje de la îngerii tăi. Cărţi oracol (Ediţie nouă!) (Set de 44 de carti oracol si un ghid)
thumbthumb
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-88592-7-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 72

DESCRIERE

Aceste cărţi vă vor ajuta să aflaţi care vă este scopul în viaţă, dacă cineva este sau nu este sufletul dumneavoastră pereche, ce trebuie să faceţi în privinţa situaţiilor de la locul de muncă sau din viaţă, în general, ori să primiţi răspuns la alte întrebări importante. Doreen şi-a alcătuit cărţile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de la îngeri, folosind cele mai obişnuite întrebări formulate, şi pe răspunsurile îngerilor, pentru a crea acest set final atât pentru cititorii începători de cărţi oracol, cât şi pentru cei avansaţi.
Cărticica de instrucţiuni vă va da semnificaţia generală a celor 44 de cărţi oracol Mesaje de la îngerii tăi. Mesajele sunt specifice şi la obiect, ceea ce limpezeşte şi înlătură ambiguităţile în preluarea mesajelor de la îngeri. Ca întodeauna, toate textele tipărite pe cărţile oracol sau în acest ghid sunt pozitive şi înălţătoare.

Instrucţiuni pentru lucrul cu cărţile oracol
Mesaje de la îngerii tăi: Ce vor îngerii tăi să ştii


Dacă acesta este primul dumneavoastră set de cărţi oracol, felicitări! Cărţile oracol constituie un străvechi instrument de divinaţie, care vă va permite să primiţi în mod clar mesaje de la Dumnezeu şi de la îngeri. Aceste cărţi sunt pline de energia luminii şi a iubirii divine, aşadar fiţi convinşi că sunteţi în siguranţă, cu gânduri pozitive şi uimitor de exacte.
Dacă aveţi şi alt set de cărţi oracol acasă, veţi vedea că lucrul cu acest nou pachet de cărţi va fi asemănător cu cel al altor pachete de cărţi. În cărticica de instrucţiuni, voi explica unele modalităţi prin care puteţi să primiţi mesaje de la îngeri pentru dumneavoastră şi pentru alţii. Oricine poate folosi cu succes aceste cărţi oracol, fiindcă într-adevăr nu aveţi cum să greşiţi folosindu-le.
Fiecare carte pe care o trageţi din set „vine la dumneavoastră” dintr-un anumit motiv. Cu ajutorul îngerilor şi prin Legea Spirituală a Atracţiei, veţi trage automat cărţile care vă oglindesc gândurile şi emoţiile actuale. Şi cum viitorul dumneavoastră porneşte din ceea ce gândiţi şi faceţi, aceste cărţi vă prezic cu mare fineţe viitorul.
Mesajul pe care îl veţi citi în partea de jos a fiecărei cărţi oracol – şi mesajul extins din capitolul „Semnificaţiile generale ale cărţilor oracol” din cărticica de instrucţiuni – vă va călăuzi clar şi precis. Totuşi, îngerii dumneavoastră păzitori vor mai adăuga mesajele lor personalizate, pe măsură ce veţi citi fiecare carte şi cărticica însoţitoare. Este deci important să ascultaţi în mod intuitiv şi să vă acordaţi pe frecvenţa potrivită ori de câte ori faceţi o „citire” a cărţii pentru dumneavoastră sau pentru alţii.

Pregătirea unui set de cărţi

Înainte de a începe să folosiţi aceste cărţi, este important să le pregătiţi pentru „citire”. Aşa cum începeţi să purtaţi o pereche nouă de pantofi, pentru a se adapta confortabil la mărimea piciorului, pregătirea cărţilor oracol le imprimă tiparul dumneavoastră energetic unic, precum şi intenţiile dumneavoastră.
După ce deschideţi pachetul de cărţi, amestecaţi-le încet, cu chibzuinţă şi cu iubire. Apoi, desfăşuraţi-le sub formă de evantai şi ţineţi-le aproape de inimă. Cu inima pulsând energia iubirii către cărţile oracol, spuneţi în gând:

Doamne, te rog ca fiecare citire pe care o voi face cu aceste cărţi oracol să ne aducă mari binecuvântări mie şi celorlalţi. Te rog să mă ajuţi să aud, să văd şi să simt cu claritate orice informaţie în plus pe care s-ar putea să vrei ca eu să o ştiu în timpul citirii cărţii. Mulţumesc. Amin.Ar trebui oare ca alţi oameni să-mi atingă cărţile?

De fiecare dată când o persoană vă atinge cărţile, energia ei se imprimă asupra lor. Aşadar, energia altei persoane ar putea să vă influenţeze viitoarele citiri. Dacă faceţi citirea cărţilor pentru alţii, fie le puteţi cere să folosească propriile lor cărţi, fie le aduceţi un set de cărţi doar pentru ei. Rezultatele citirii vor fi aceleaşi în ambele cazuri. Totuşi, dacă alţi oameni vă ating cărţile oracol, este important să „curăţaţi” setul de cărţi între două citiri.
Puteţi face această curăţare arzând puţină salvie şi trecând setul de cărţi prin fumul de salvie de patru ori. Sau puteţi pune un cristal de cuarţ transparent pe setul de cărţi, exprimându-vă intenţia ca acest cristal să elimine energiile joase pe care le-ar putea conţine. O altă metodă este să ţineţi setul de cărţi în mână şi să le cereţi îngerilor să cureţe cărţile oracol de orice energie bazată pe teamă.

Citirile cărţilor oracol cu îngeri

Citirea unei cărţi oracol cu îngeri înseamnă că adresaţi îngerilor o întrebare, o păstraţi în gând în timp ce amestecaţi cărţile şi apoi aşezaţi cărţile aşa cum simţiţi că sunteţi călăuziţi. Puteţi întreba despre orice domeniu al vieţii, despre o altă persoană, ba chiar puteţi pune o întrebare în numele altei persoane (adică, „Ce trebuie să ştie Debbie pentru a face ca această situaţie să fie un succes?). Sau îi puteţi întreba pe îngeri simplu: „Ce doriţi voi ca eu să ştiu?”
Nu puteţi să faceţi o greşeală ori să alegeţi „greşit” cărţile în timpul unei citiri, fiindcă îngerii supraveghează procesul şi puterea lor împiedică orice citire incorectă. Puteţi alege cărţile din partea de sus a setului sau puteţi tăia cărţile la mijloc şi puteţi lua cărţile aflate la baza celor două jumătăţi. De asemenea, puteţi desfăşura cărţile în evantai şi puteţi alege orice cărţi vă atrag. Dacă o carte sare din set, acordaţi o atenţie specială acestui mesaj. Dacă primiţi în mod repetat aceeaşi carte, înseamnă că îngerii vă cer să auziţi acel mesaj la un nivel mai profund. Dacă aveţi nevoie de lămuriri privind felul în care o anumită carte se referă la situaţia dumneavoastră, cereţi-le îngerilor să vă ajute să înţelegeţi şi apoi trageţi din nou cărţile.
Atunci când citiţi cărţile oracol cu îngeri pentru o altă persoană, acea persoană poate să vă adreseze întrebarea cu voce tare. Apoi, dumneavoastră puteţi adresa acea întrebare îngerilor persoanei respective, în timp ce amestecaţi cărţile. Sau cealaltă persoană poate adresa întrebarea în gând îngerilor ei păzitori, în timp ce dumneavoastră amestecaţi cărţile. În acest caz, cel mai bine ar fi să-i rugaţi în gând pe îngerii acelei persoane: Vă rog să alegeţi cărţile care răspund la întrebarea... (numele persoanei).
Aceste cărţi sunt concepute să fie folosite cu ajutorul intuiţiei dumneavoastră. Prin urmare, nu există un fel corect sau incorect de a desfăşura cărţile. Puteţi alege oricâte cărţi simţiţi că sunt necesare pentru fiecare citire. Vă reamintesc că nu puteţi face o greşeală. Cele mai multe citiri au nevoie de una până la cel mult douăsprezece cărţi.
Dacă preferaţi să folosiţi anumite aranjamente ale cărţilor în timpul citirii, în cărticica de instrucţiuni veţi găsi câteva căi de a desfăşura cărţile cu îngeri, în funcţie de întrebările formulate.

Moduri de aranjare a cărţilor oracol cu îngeri

În timp ce amestecaţi setul de cărţi, puneţi întrebarea în gând îngerilor sau formulaţi-vă în gând subiectul preocupării, cum ar fi „cariera”, „sănătatea”, „viaţa sentimentală”, de exemplu. Atunci când vă simţiţi îndemnaţi să opriţi amestecarea cărţilor, luaţi cărţile din partea de sus a setului şi desfăşuraţi-le conform metodelor de aranjare care sunt prezentate în cărticica de instrucţiuni. Nu vă faceţi griji, nu puteţi greşi, nici nu puteţi opri amestecarea cărţilor într-un moment nepotrivit. Puneţi mai întâi prima carte jos, apoi pe a doua, a treia şi aşa mai departe, conform modelului din fiecare diagramă. Numărul de pe fiecare carte indică semnificaţia cărţii respective. Consultaţi, de asemenea, secţiunea „Semnificaţiile generale ale cărţilor oracol” şi folosiţi-vă intuiţia pentru mai multe clarificări.
În orice citire a cărţilor sau citire cu ajutorul unui medium, mesajul dezvăluie rezultatul probabil pe baza gândurilor şi circumstanţelor dumneavoastră curente. Îngerii doresc să vă ajute să obţineţi cel mai bun rezultat posibil şi acesta este scopul mesajelor şi al călăuzirii lor. Pe măsură ce vă înălţaţi gândurile şi comportamentele la nivele mai înalte, amestecaţi din nou cărţile şi veţi observa cum „cărţile ieşite” vă oglindesc schimbările petrecute.

Numărul de pagini: 72 (cărticica de instrucţiuni) + 44 de lamele color cu fotografii minunate ale îngerilor
Formatul în cm. (l x L): 10 x 14

Traducerea din limba engleză: prof. dr. Mihai POPESCU
Titlul original: Messages From Your Angels Cards

Limba: romana
Nr. pagini: 72+44
Dimensiuni: 10x14
An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.