Murmurul stelelor diminetii. Transurfingul realitatii. Gradul 2

Murmurul stelelor diminetii. Transurfingul realitatii. Gradul 2
-10%
thumbthumb
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8975-40-8
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 254
Format: 13x20
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Murmurul stelelor diminetii. Transurfingul realitatii. Gradul 2

Vadim Zeland

 
...Când este vorba despre un disconfort sufletesc, lucrurile sunt mai complicate, pentru că el este neclar, este ca un presentiment nedesluşit, vag.

Raţiunea o ţine una şi bună: totul e minunat, totul decurge cum trebuie, nu ai motive de îngrijorare... Şi cu toate acestea, în pofida unor argumente clare, ceva te apasă. Iată, aceasta este murmurul stelelor dimineţii.

Nu e chiar aşa de greu să auzi glasul sufletului. Problema este cum să-i dai atenţie. Vocea raţiunii, cu judecăţile sale logice, este prea puternică şi omul nu mai dă atenţie unor presimţiri firave şi neclare.

Preocupată să analizeze logic şi să prognozeze evenimentele, raţiunea nu mai este dispusă să asculte şi ce simte sufletul.

Pentru ca să învăţăm cum să ascultăm murmurul stelelor dimineţii nu există altă cale decât să ne obişnuim să dăm atenţie stării noastre de confort sufletesc.

De fiecare dată când este necesar să luaţi o hotărâre, ascultaţi mai întâi vocea raţiunii şi apoi ce vă spune inima. Imediat ce raţiunea a luat o hotărâre, sufletul reacţionează – fie pozitiv, fie negativ. În cazul când reacţia este negativă, aveţi senzaţia nedesluşită de disconfort sufletesc.

Toată filozofia constă în faptul că inspiraţia nu apare, ci ea pur şi simplu se eliberează atunci când scade potenţialul importanţei.

În ce constă această importanţă?

În primul rând, în dorinţa înflăcărată de a atinge scopul; în al doilea rând, în năzuinţa nestrămutată de a avea inspiraţie.

CUPRINS:

Cuvant inainte

Capitolul 1. Intentia

De unde apar visele? Sunt oare doar produsul imaginatiei ratiunii umane? Ce au comun visele si realitatea? Se inlatura usor valurile de pe taina mirifica a magilor veacurilor indepartate care au construit piramidele egiptene si alte monumente asemanatoare…

Trezirea in somn
Spatiul viselor
Forta mirifica a intentiei
Intentia exterioara
Scenariile jocului
Jocul dupa regulile dumneavoastra
Curatirea intentiei

Capitolul 2. Slide-uri

De ce dorintele nu se realizeaza si visele nu se implinesc? Pentru ca ceea ce iti doresti sa devina realitate trebuie sa stii cum sa faci „comanda”. Incepand cu acest capitol, in carte se dau recomandari practice concrete privind tehnica de realizare a comenzii. Sunt primii pasi ai unui mag.

Iluziile
Deformarea realitatii
Slide-urile pozitive
Largirea zonei de confort
Vizualizarea scopului
Vizualizarea procesului
Verigile transferului

Capitolul 3. Suflet si ratiune

Omul dispune de o uriasa forta care uneori este numita energie psihica. Fiecare dintre noi are capacitati magice, dar ele sunt blocate. Este clar ca nu trebuie sa mergem prea departe ca sa ni se deschida rezervele interne si posibilitatile potentiale. Miracolul se afla foarte aproape de om, dar el nu-i acorda atentie.

Vantul intentiei
Panzele sufletului
Vrajitorul sunteti chiar dumneavoastra
Mirajul
Ingerul pazitor
Cutie pentru suflet
Freiluri
Unitatea dintre suflet si ratiune
Slide-urile sonore
Fereastra in spatiul variantelor
Frame-uri


Capitolul 4. Scopuri si porti

Fiecare om isi are calea sa in viata prin care el isi faureste adevarata fericire. Dar cum sa o gasesti? Veti afla cum se procedeaza. Dar cum sa-ti atingi scopul propus, caci nu totdeauna dorintele corespund posibilitatilor? Veti avea ocazia sa va convingeti ca posibilitaile va sunt limitate doar de intentie. Sfaramand lacatele stereotipurilor, veti deschide porti care inainte vi se pareau inaccesibile.

Cum sa-ti alegi lucrurile
Cum sa dictezi moda?
Scopuri straine
Spargerea stereotipurilor
Scopurile proprii
Portile dumneavoastra
Intentia
Realizarea
Inspiratia
Reanimarea scopului

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.