Pachet carti Vadim Zeland - Set 5 volume

PRP: 125,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 106,25 lei
Diferență: 18,75 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 1115
Format: 13X20

DESCRIERE

Pachet carti Vadim Zeland - Set 5 volume
 

Pachetul contine cele 5 carti scrise de Vadim Zeland

 

 

Dirijarea realitatii - Vadim Zeland

Aceasta este a patra carte despre Transurfing - despre misteriosul aspect al realitatii, care a generat atatea emotii cititorilor.
   In realitatea de zi cu zi, omul se afla "sub imperiul imprejurarilor" si nu poate sa influenteze semnificativ mersul evenimentelor. Viata "se intampla" la fel cum se petrec lucrurile cand visam fara sa fim constienti. Evenimentele isi urmeaza cursul fara sa tina seama ca "vrem" sau "nu vrem". S-ar parea ca aceasta fatalitate nu poate fi evitata. in realitate exista insa o iesire - total neasteptata. Omul nu banuieste ca se gaseste in captivitatea unei iluzii - efect de oglinda.
   Realitatea are doua forme: una fizica, pe care o putem atinge cu mana si una metafizica aflata dincolo de limitele perceptiei, dar la fel de obiectiva.
   Intr-un oarecare sens, lumea reprezinta o oglinda nesfarsita cu doua fete: pe una se gaseste universul material, iar pe cealalta se intinde spatiul metafizic al variantelor - o structura informationala, in care sunt stocate toate evenimentele posibile. Numarul de variante este infinit, la fel cum infinita este si multimea de pozitii admise ale unui punct in planul coordonatelor. Acolo se afla inscris totul: ce a fost, ce este si ce va fi; de acolo ne vin visele, clarviziunea, cunostintele intuitive si iluminarile.
   Fermecat de oglinda, omul presupune ca imaginea reflectata in ea este chiar adevarata realitate. Oglinda naste iluzia cum ca lumea exterioara ar exista in sine si nu s-ar preta la a fi controlata. Ca urmare, viata devine asemanatoare unui joc ale carui reguli nu le stabilim noi. Evident, ne este permis sa facem unele incercari pentru a influenta ceea ce se petrece. Dar nu stim principalul: nu ni s-a explicat cum sa ne transformam din zar in cel care arunca zarurile.
   In aceasta carte se vorbeste despre faptul ca realitatea poate fi controlata si despre ce ne impiedica sa o facem. Putem sa scapam de iluzia de imagine reflectata si sa ne trezim in visul aievea din oglinda.

 

Inainte spre trecut - Vadim Zeland

Din toate timpurile, oamenii au banuit ca exista niste forte care le dirijeaza soarta. Teama plina de veneratie in fata necunoscutului a constituit intotdeauna un stimul pentru crearea de fantezii si mituri de tot felul, incepand cu stravechile legende si terminand cu modele in care omul este doar o mica piesa a unei structuri uriase.
   Cu totii ne punem intrebarea in ce masura suntem capabili sa dispunem de propria soarta si cum trebuie sa procedam. Tocmai de aceea magia si posibilitatile psihice necunoscute ale omului au trezit si trezesc in continuare un viu interes.
   Fara indoiala, cartea de fata va va satisface curiozitatea intrucat ea raspunde la aceasta intrebare dintr-un punct de vedere cu totul neasteptat. Transurfingul deschide o usa miraculoasa spre o lume in care va veti lovi de lucruri foarte ciudate si neobisnuite. Veti afla ca realitatea poate fi controlata. si aici scopul nu se atinge ci, in cea mai mare parte, se realizeaza singur.
   Suna incredibil, dar numai in cadrul conceptiei obisnuite despre lume si viata. Noi toti ne aflam sub carapacea unor false limitari si stereotipuri. A venit timpul sa nu mai halucinam.
   Cu tot caracterul sau fantastic, ideea de a controla realitatea si-a gasit deja o confirmare practica. Cu mult timp inainte de aparitia acestei carti, transurfingul s-a bucurat de succes la un cerc larg de utilizatori ai Internetului.
   Lumea inconjuratoare a unui transurfer se schimba intr-un mod inexplicabil, chiar sub ochii sai. Cand realitatea de zi cu zi apare intr-un alt mod, necunoscut pana acum, totul arata stupefiant. Nu este vorba de nici o mistica - totul este real. Iar pionierii transurfingului au putut deja sa se convinga de acest lucru prin proprie experienta.

 

Murmurul stelelor diminetii - Vadim Zeland

Cand este vorba despre un disconfort sufletesc, lucrurile sunt mai complicate, pentru ca el este neclar, este ca un presentiment nedeslusit, vag. Ratiunea o tine una si buna: totul e minunat, totul decurge cum trebuie, nu ai motive de ingrijorare... si cu toate acestea, in pofida unor argumente clare, ceva te apasa. Iata, aceasta este murmurul stelelor diminetii.

 

Spatiul variantelor - Vadim Zeland

 

Transurfingul realitatii. Cum sa ne dezvoltam intuitia si sa ne alegem soarta (Gradul 1)


Cum sa ne trezim, cum sa facem sa nu mai fim manipulati, cum sa ne dezvoltam intuitia, cum sa ne alegem destinul, iata numai cateva din subiectele prezentate in cartile acestei serii, carti ce au schimbat destine. Speram sa va fie de folos. Dar mai bine il lasam pe autor sa va prezinte prima carte a seriei.

 

„In aceasta carte se discuta despre lucruri stranii si neobisnuite. Sunt atat de socante, incat nu le puteti crede. Nici nu e nevoie sa le credeti. Aici sunt prezentate metode cu ajutorul carora puteti sa verificati totul dumneavoastra insiva si veti vedea cum conceptia avuta odinioara se naruie. Transurfingul este o tehnica viguroasa, capabila sa va dea putere pentru a realiza imposibilul din punctul de vedere al uzantei existente si anume, sa va croiti soarta asa cum doriti.

Transurfingul nu este o metoda noua de autoperfectionare, ci este un nou mod de a gandi si a actiona pentru a btine ceea ce dorim. Nu sa obtinem prin stradanii, ci sa primim. Nu sa ne schimbam, ci sa ne intoarcem catre noi insine.

... Cu totii facem in viata multe greseli, iar apoi ne gandim ce bine ar fi daca am putea sa intoarcem trecutul si sa corectam totul. Eu nu va promit „un bilet dus-intors in copilarie”, dar greselile le putem corecta, ceea ce va fi similar cu intoarcerea in trecut. Altfel spus: „Inainte, in trecut”. Sensul acestor cuvinte va va li clar spre sfarsitul cartii. N-ati auzit niciodata si n-ati citit nicaieri ce vreau eu sa va spun. De aceea pregatiti-va pentru ceva inedit, pe cat de uimitor, pe atat de placut!”

Cuprins:

Cuprins

Cuvant inainte... 5

Capitolul I
Modelul variantelor
In acest capitol se face o introducere teoretica in Transurfing. Baza conceptuala a Transurfingului este modelul variantelor - o viziune in principiu noua asupra constructiei lumii noastre. Omul nu stie ca poate nu doar sa obtina prin stradanii, ci chiar sa capete lucrul dorit. Cum e posibil asa ceva?
Murmurul stelelor diminetii 
Ghicitoarea Supraveghetorului
Rezumat

Capitolul II
Pendulii
Grupuri de oameni care au gandurile orientate in aceeasi directie, formeaza o structura energo-informationala si ii vom numi penduli. Aceste structuri incep sa se dezvolte independent si sa-i subordoneze pe oameni legilor lor. Oamenii nu realizeaza faptul ca fara voia lor actioneaza in interesul pendulilor. Cum sa ne trezim din aceasta halucinatie tenebroasa?
Pendulii distructivi 
Lupta pendulilor
Sforile marionetelor
Primiti ceea ce nu doriti
Defectarea pendulului 
Stingerea pendulului
Rezolvari simple ale unor probleme complicate
Stare suspendata 
Rezumat

Capitolul III
Valul succesului 
Metafora "pasarea albastra" si "roata succesului" au o baza materiala. Se stie ca succesul si insuccesul urmeaza unul dupa altul intocmai ca niste benzi albe si negre. Cum pot fi excluse benzile negre din propria viata?
Antipodul pendulului 
Bumerangul 
Translatia
Ritualurile magice
Rezumat 

Capitolul IV
Echilibrul
Oamenii isi creeaza singuri probleme si piedici, iar apoi isi consuma energia pentru a le depasi. Contrar punctului de vedere unanim acceptat, Transurfingul ne arata ca adevaratele cauze ale problemelor sa afla intr-un cu totul alt plan. Cum sa excludem problemele din viata noastra?
Potentiale excedentare
Nemultumirea si judecarea
Relatiile de dependenta 
Idealizarea si supraaprecierea
Dispret si vanitate
Superioritatea si inferioritatea
Dorinta de a avea si a nu avea
Sentimentul de vinovatie
Banii
Perfectiunea
Importanta
De la lupta la echilibru 
Rezumat 

Capitolul V
Transferul indus
De ce fiecare generatie matura considera ca inainte viata era mai buna? Cate generatii au trecut deja de la inceputurile istoriei omenirii! Si fiecare generatie este convinsa ca lumea nu este mai buna. Rezulta oare ca lumea are tendinta sa se degradeze? Daca ar fi asa, atunci omenirii i-ar fi fost suficiente cateva zeci de generatii pentru ca totul sa se duca naibii. Ce se intampla totusi?
Succesiunea generatiilor 
Sorbul pendulului 
Catastrofa
Razboiul
Somajul 
Epidemia 
Panica 
Rezumat 

Capitolul VI
Cursul variantelor 
De unde provin presentimentele, intuitia, prezicerile, descoperirile si capodoperele? Ratiunea umana este cea care le creeaza? Cursul variantelor este un dar fastuos pentru ratiune, dar omul nu banuieste acest lucru. Dar ce sunt "semnele" si de ce apar?
Campul informational
Cunoasterea venita de nicaieri
Solicitantul, Napastuitul si Luptatorul 
Cum sa mergi prin viata 
Reperele calauzitoare 
A da cale libera situatiei
Rezumat

 

Merele cad in cer - Vadim Zeland

"La un moment dat, trebuie sa terminati cu invatatul lucrurilor vechi si sa incepeti sa creati ceva nou. Mai bine zis, nu sa creati, ci sa luati de acolo de unde se iau toate descoperirile si capodoperele - din Vesnicie.
[…] O carte, un tablou, o melodie - toate acestea <> din spatiul variantelor.
[…] Pentru o melodie aveti nevoie de doua-trei acorduri; pentru un tablou - de dispozitie; pentru o carte - de o situatie. Pentru a scrie o carte nu este obligatoriu sa inventati subiectul. Intregul subiect se va construi din acea situatie daca infumurata ratiune se potoleste si daca eroii, personajele sunt lasate sa iasa singure din situatia creata, sunt lasate sa <>. Nu e nevoie sa compuneti - totul se afla deja acolo - trebuie doar sa urmati cu calm cursul variantelor. Caci tot ce este genial, este neasteptat de simplu. Iar cursul variantelor tocmai asta face - urmeaza acea cale neobisnuit de simpla care, de obicei, nu ne vine in minte.
 […] Punctul de plecare este o idee - de restul se ocupa cursul variantelor. Nici ideea nu trebuie inventata. Pai, de unde vine ea? Tot de acolo. Toate prezumtiile geniale se afla in Vesnicie si ele ajung in minte prin intermediul sufletului.
Sarcina ratiunii este nu sa inventeze ideea, ci sa o recunoasca, sa o identifice atunci cand ea da buzna in capul nostru. Si acest lucru se va produce in mod obligatoriu daca vom iesi din rand si ne vom urma propria cale, asa cum ne porunceste inima.”
Vadim Zeland - "Merele cad in Cer”
"Volumul V, <>, prezinta lumea exterioara ca pe o oglinda a lumii interioare si dezvaluie mecanismele de constientizare, de intelegere si de creatie a ceea ce numim <>. Noi suntem cei care putem merge pe valuri, noi gasim aici, in cartile lui Zeland, maniera in care putem merge pe valuri si le putem prinde pe cele mai inalte, care ne pot darui mai multa speranta, incredere si bucurie in aceasta viata.
Transurfingul realitatii e o... atitudine, e un fel diferit de a fi in lume, de a ne intelege experienta si a transcende gandirea limitata si reactia automata la evenimentele si la situatiile vietii noastre.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0785 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.