Dirijarea realitatii - Transurfingul realitatii. Gradul 4

Dirijarea realitatii - Transurfingul realitatii. Gradul 4
-10%
thumbthumb
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789738975637
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Aceasta este a patra carte despre Transurfing - despre misteriosul aspect al realităţii, care a generat atâtea emoţii cititorilor.

În realitatea de zi cu zi, omul se află "sub imperiul împrejurărilor" şi nu poate să influenţeze semnificativ mersul evenimentelor.

Viaţa "se întâmplă" la fel cum se petrec lucrurile când visăm fără să fim conştienţi. Evenimentele îşi urmează cursul fără să ţină seama că "vrem" sau "nu vrem".

S-ar părea că această fatalitate nu poate fi evitată. în realitate există însă o ieşire - total neaşteptată. Omul nu bănuieşte că se găseşte în captivitatea unei iluzii - efect de oglindă.

Realitatea are două forme: una fizică, pe care o putem atinge cu mâna şi una metafizică aflată dincolo de limitele percepţiei, dar la fel de obiectivă.

Într-un oarecare sens, lumea reprezintă o oglindă nesfârşită cu două feţe: pe una se găseşte universul material, iar pe cealaltă se întinde spaţiul metafizic al variantelor - o structură informaţională, în care sunt stocate toate evenimentele posibile.

Numărul de variante este infinit, la fel cum infinită este şi mulţimea de poziţii admise ale unui punct în planul coordonatelor. Acolo se află înscris totul: ce a fost, ce este şi ce va fi; de acolo ne vin visele, clarviziunea, cunoştinţele intuitive şi iluminările.

Fermecat de oglindă, omul presupune că imaginea reflectată în ea este chiar adevărata realitate. Oglinda naşte iluzia cum că lumea exterioară ar exista în sine şi nu s-ar preta la a fi controlată. Ca urmare, viaţa devine asemănătoare unui joc ale cărui reguli nu le stabilim noi. Evident, ne este permis să facem unele încercări pentru a influenţa ceea ce se petrece.

Dar nu ştim principalul: nu ni s-a explicat cum să ne transformăm din zar în cel care aruncă zarurile.

În această carte se vorbeşte despre faptul că realitatea poate fi controlată şi despre ce ne împiedică să o facem. Putem să scăpăm de iluzia de imagine reflectată şi să ne trezim în visul aievea din oglindă.

 

Limba: romana

Nr.pagini: 192

Dimensiuni: 13x20

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.