Secretul: Cartea Recunoştinţei

Secretul: Cartea Recunoştinţei
thumbthumb
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,50 lei
Diferență: 3,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 192

DESCRIERE

"Secretul" continuă să fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevărat mega-bestseller internaţional care a inspirat milioane de oameni să trăiască vieţi extraordinare. Acum apare singurul ghid oficial şi autorizat al cărţii de succes: "Secretul: Cartea Recunoştinţei", de Rhonda Byrne.
"Secretul: Cartea Recunoştinţei" este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteţi folosi spre a vă transforma viaţa în fericire deplină. Când folosiţi această carte în fiecare zi şi scrieţi în ea despre toate lucrurile din viaţă pentru care sunteti recunoscător, veţi fi apoi plăcut surprins de lista interminabilă a gândurilor care revin la dumneavoastră şi de lucrurile noi demne de recunoştinţa dumneavoastră. Puteti folosi "Secretul: Cartea Recunoştinţei" spre a atrage puternic în viaţa dumneavoastră lucruri specifice pe care le doriţi şi spre a fi în deplină abundenţă.
Cartea este plină de afirmaţii scrise de Rhonda Byrne menite să permiteţi să aduceţi bucuria şi armonia în toate aspectele vieţii dumneavoastră. Inspiraţi fiind de scrierile Rhondei, în fiecare zi veţi face o listă a lucrurilor pentru care sunteţi acum recunoscători, urmată de o listă a Intenţiilor de Recunoştinţă conţinând toate lucrurile dorite în viaţa dumneavoastră.
"Secretul: Cartea Recunoştinţei" are un design grafic de excepţie şi este de o eleganţă aparte. Această carte va ajuta cititorii să-şi concentreze energiile şi, în mod limpede şi eficient, să folosească pe deplin puterea legii atracţiei în toate aspectele vieţii lor pentru şase luni.
Nu există limite a lucrurilor bune ce le puteţi aduce cu putere în viaţa dumneavoastră. Prin practicarea recunoştinţei în fiecare zi, vă veţi mări puterea magnetică de a atrage o viaţă minunată dincolo de puterile visurilor dumneavoastră.

Limba: Romana
Nr.pagini: 192
Dimensiuni: 13x18
An aparitie: 2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0220 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.