Vei avea succes - Seria succesul - 23 - Pavel Corutz

Vei avea succes - Seria succesul - 23 - Pavel Corutz
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,40 lei
Diferență: 3,60 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 350
Format: 13X20

DESCRIERE

Vei avea succes - Seria succesul - 23

Pavel Corutz

 
 
 
Sugestii pentru obţinerea succeselor

Dragi prieteni, acest capitol este foarte important pentru obţinerea succeselor în viaţă. L-am organizat cât mai sintetic posibil şi l-am ilustrat cu câteva exemple.
 
Cine doreşte o expunere amplă, mai multe explicaţii şi mai multe exemple poate folosi şi cartea mea Către culmile succeselor — Formula fericirii. Incepem discuţia noastră cu câteva exemple întâlnite destul de frecvent în viaţă.
 
Sunteţi student şi mergeţi la un examen greu. Vă temeţi de profesorul deosebit de sever, încât aveţi impresia că aţi uitat toată materia. Incepeţi să răspundeţi cu glas cam gâtuit de emoţie şi, la un moment dat, profesorul vă zâmbeşte sau dă aprobator din cap.
 
Imediat, trăiţi o schimbare de spirit, mintea vi se limpezeşte, curajul creşte şi ideile se prezintă calme la poarta minţii. Ce s-a întâmplat? Profesorul va sugestionat pozitiv, cu un simplu zâmbet sau o simplă aprobare din cap.
 
Această sugestie mută (fără cuvinte) a fost tradusă de creierul dumneavoastră în mai multe autosugestii pozitive, ca de exemplu: Profesorul e mulţumit, aşa că am luat examenul.
 
Gata, am scăpat! Aţi trăit astfel de experienţe? Când eram student, am trecut prin multe situaţii similare şi am fost sugestionat de profesori severi, la discipline grele (drept constituţional, drept roman, drept civil etc.).

Un alt exemplu. Vă treziţi cam indispus şi nu ştiţi din ce cauză. Plecaţi la serviciu şi un amic vă atenţionează că arătaţi cam rău, Imediat, vă simţiţi slăbit, cu dureri în anumite zone şi o transpiraţie rece vă încearcă.
 
Ce s-a întâmplat? Amicul respectiv v-a sugestionat negativ, pe un fond de slăbiciune psihică proprie. Mergeţi însă la un doctor foarte bun, în care aveţi încredere. Acesta vă consultă şi declară că sunteţi sănătos tun.
 
Fulgerător, starea dumneavoastră psihică se îmbunătăţeşte şi vă reveniţi la normal. Ce s-a întâmplat? Medicul v-a sugestionat pozitiv, că sunteţi sănătos, iar dumneavoastră aţi transformat sugestia lui într-o autosugestie pozitivă de tipul Sunt perfect sănătos, am scăpat de griji.

Incă un exemplu despre pericolele care îi pasc pe naivi şi ignoranţi. Un astfel de tip merge emoţionat la o vrăjitoare, să-i ghicească viitorul. Vrăjitoarea îl emoţionează şi mai profund, cu ajutorul recuzitei (lumânări, icoane, glob de ghicit etc.) şi a unor sugestii de tip mantre sau descântece.
 
Pe acest fond de emoţie, vrăjitoarea sugestionează ignorantul că este vrăjit sau blestemat şi cere o sumă de bani pentru „dezlegare”. Bietul naiv se simte tot mai rău, până ce vrăjitoarea primeşte banii şi îl „dezleagă”. Aţi înţeles cum funcţionează mecanismul înşelăciunii?..
 
CUPRINS:
 
Vei reuşi în viaţă!  
Pornim, învingătorilor!   
Ce înseamnă să ai succes în viaţă?  
Perfecţionează-ţi destinul!    
Ai un organism minunat         
Sugestii pentru obţinerea succeselor     
Autosugestii pentru învingători
Formează-ţi o gândire de învingător!   
Formează-ţi o imaginaţie de inventator! 
Formează-ţi o voinţă de oţel!           
Organizează-ţi un caracter de creator moral!
Succes în dragoste!  
Succes în afaceri!     
Câteva idei de afaceri         
Succes în politică!        
Rămânem prieteni

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.