Arhanghelițele - Claire Stone

Arhanghelițele - Claire Stone
PRP: 38,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394048
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Arhanghelițele

Claire Stone

Revendică-ți puterea cu învățăturile pierdute ale femininului divin

Trezește-ți înțelepciunea feminină divină cu ajutorul Arhanghelițelor și descoperă cum să te conectezi cu energia lor și să lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie și echilibru!

Arhanghelii sunt cunoscuți de mult timp ca păzitorii noștri puternici și masculini, protejându-ne, dirijându-ne, apărându-ne. Acum, odată cu expansiunea Divinului feminin, conexiunile noastre angelice se extind pentru a se potrivi nevoilor actuale. 

În cartea Arhanghelițele, Claire Stone îți prezintă 11 arhanghelițe care vin să ne ajute. Fiecare oferă practici, meditații și modalități simple, dar eficiente, de a-ți armoniza viața prin descoperirea de sine, toate concepute pentru a te ajuta să-ți deblochezi intuiția.

Află cum să comunici cu arhanghelițele și permite-le să te ajute:

• să ocolești ispitele și să te eliberezi de orice prejudecată;

• să remediezi legăturile rupte;

• să-ți spui adevărul și să-ți intensifici creativitatea;

• să-ți onorezi divinitatea din tine și să-ți dezvolți corpul subtil.

Aceste profesoare angelice au sosit pentru că acum ești gata să le descoperi învățăturile pierdute. Tot ce trebuie să faci este să le ceri ajutorul!

„Venerarea femininului divin s-a practicat încă din zorii civilizației și a fost răspândită mii de ani, până când Dumnezeița Mamă a fost eliminată intenționat din istorie. Cei flămânzi după putere au început să ne dividă la nivel personal și global cu secole în urmă și, astfel, ne am născut într-o lume a bărbatului.


Ideea că îngerii de natură feminină au fost ascunși în trecutul nostru, dar conștiența oamenilor cu privire la ei sporește acum, conține mari speranțe. Avem totul de câștigat din atingerea potențialului nostru deplin când ne amintim cine suntem cu adevărat: un suflet etern care a izvorât din inima androgină a creației.


Îngerii ne ajută cu acest uriaș salt cuantic în Era de Aur a Vărsătorului – epoca profețită a întoarcerii femininului. Pentru realizarea acestei treceri e necesar să ne reamintim și să reintegrăm căile pierdute ale femininului.“ - Claire Stone

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.