Astrologia Indiana - Cele 27 de semne lunare va dezvaluie destinul

Astrologia Indiana - Cele 27 de semne lunare va dezvaluie destinul
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 212
Format: 130x200 mm

DESCRIERE

Astrologia Indiana - Cele 27 de semne lunare va dezvaluie destinul

Denise Huat
 
PURVAPHALGUNI, „NOROCUL''
 
ŞOBOLANCA
De Ia 29/30 august la 12/13 septembrie
De la 13 grade 20’ în Leu la 26 grade 40’ în Leu
CUVINTE-CHEIE: creativitate, şansă
SIMBOLURI: şemineul, patul
ZEITATE: Bhaga
PLANETĂ: Venus
MOTIVAŢIE: kama
SUBSTANŢĂ AYURVEDICĂ: pitta
CASTĂ: brahmană
NATURĂ: rajasică
GUNE: tamas, rajas, tamas
 
Personalităţi celebre născute cu Soarele în această nakshatra: Mao Tzedung, Lev Tolstoi, cardinalul Richelieu, Anton Dvorak, Karl Lagerfeld, Raquel Welch, Hugh Grant, Peter Sellers, Michael Jackson.

Portret fizic
Piele mătăsoasă, frumuseţe, ochi frumoşi, vene vizibile.

Portret psihologic
Nakshatra se suprapune peste Leu, charismatic şi călduros. Sunteţi dotat cu o voinţă puternică. Strălucit, ocupaţi poziţii prestigioase sau exercitaţi puterea.
 
Nu visaţi decât supremaţia. Tindeţi din toate forţele să vă singularizaţi, ceea ce dovedeşte o sete de cunoştinţe permanentă. Citiţi tot ce vă cade în mână, împins de speranţa unei descoperiri senzaţionale sau pur şi simplu motivat de pasiunea de a şti sau de un orgoliu intelectual nemăsurat.
 
Refuzaţi orice subordonare şi gândiţi, pe bună dreptate, că independenţa nu are preţ, căci nu suportaţi ingerinţa altuia în treburi personale. Aveţi încredere în propriile forţe, uneori poate prea multă.
 
Ştiţi să vă faceţi apreciat. Sărbătorile se succed în casă, iar prietenii apreciază ospitalitatea legendară. Dacă vă permit mijloacele, vă copleşiţi apropiaţii, dar generozitatea extremă se învecinează cu extravaganţa. Este adevărat că acest lucru vă face foarte atrăgător şi că cercul admiratorilor creşte mereu.
 
Adoraţi să vă împărtăşiţi experienţele sau aspiraţiile. Ştiţi să ţineţi un auditoriu cu sufletul la gură, dar discursurile nesfârşite trădează un egocentrism nemăsurat. Sunteţi apreciat pentru cinstea ireproşabilă şi pentru erudiţie.
 
Totuşi, vi se poate reproşa autoritarismul care frizează tirania, intoleranţa funciară, spiritul de contradicţie, dogmatismul iritant, tendinţa de a te lansa în discursuri grandilocvente la orice pas.
 
a) Calităţi
Spirit de cuceritor, control de sine, idealism, rectitudine.
 
b) Defecte
Gustul jocului, atracţie pentru magie, viclenie, megalomanie, tendinţă spre dramatizare.
 
Domeniul afectiv
Foarte călduros, iubiţi cu pasiune. Această ardoare vă împinge să căutaţi un partener „pentru toată viaţa”. Când un partener potenţial vă atrage privirea, acţionaţi demonstrativ. Vă declaraţi flacăra direct, adeseori fără a reflecta, iar nerăbdarea o bruschează pe persoana visată. Ar fi preferabil să lăsaţi timpul să curgă.
 
Tradiţionalist şi hotărât, vreţi să vă căsătoriţi, să aveţi copii, să-i educaţi şi să le transmiteţi propriile valori şi o cultură solidă, căci doriţi să vă simţiţi responsabil şi să vă protejaţi familia. Fidel în prietenie ca şi în dragoste, nu suportaţi trădările.
 
Sunteţi întotdeauna gata să sacrificaţi mult pentru a vă proteja cuplul şi copiii. Vă copleşiţi apropiaţii cu riscul de a vă ruina, dar această trăsătură de caracter vă face foarte simpatic, în schimb, cereţi mult şi nu este uşoară adaptarea la caracterul susceptibil şi dificil.
 
Partenerul trebuie să fie calm, tolerant, suplu şi să vă împărtăşească valorile: educaţia copiilor, căldura căminului, ospitalitate, importanţa familiei şi a prietenilor. Aceste complicităţi cimentează cuplul. Totuşi, viaţa conjugală este presărată cu certuri, care aduc puţin piper în cotidian.
 
Nu trebuie însă să abuzaţi, conflictele repetate vă fisurează periculos relaţia. Foarte senzual, cereţi mare atenţie în domeniul sexual. Nu concepeţi relaţii sentimentale fără împărtăşire estetică, artistică şi intelectuală. în cazul în care complicitatea nu se stabileşte, vă tiranizaţi partenerul sau părăsiţi câmpul de bătaie.

a) Atuuri
 
...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă 5
 
Introducere în astrologia indiană 7
 
Divinităţile planetare 14
 
Zodiile cele 27 de semne lunare 27
 
ASHVINI „Caii” 27
 
BHARANI „Cel care poartă” 34
 
KRITTIKA „Tăioasa” 41
 
ROHINI „Roşia” 48
 
MRIGASIRA „Cap de cerb” 55
 
ARIDRA „Umedul” 63
 
PUNARVASU „întoarcerea fraţilor” 70
 
PUSHIA „Floarea” 77
 
ALESHA „îmbrăţişarea” 84
 
MAGHA „Puternicul” 91
 
PURVAPHALGUNI, „Norocul” 98
 
UTTARAPHALGUNI „Aristocratul” 104
 
HASTA „Mâna” 111
 
CHITRA„Strălucitoarea” 119
 
SWAŢI „Sabia” 126
 
VISHAKA „Splendoarea” 133
 
ANURADHA „Reuşita” 140
 
JYESHTA „Cel mai bun” 147
 
MOOLA „Rădăcina” 154
 
PURVASHADHA „Victoriosul” 161
 
UTTARASHADHA „Invincibilul” 168
 
SRAVANA „Auzul” 175
 
DHANISHTA „Foarte bogatul” 182
 
SATABISHAK Cei „O sută de medici” 189
 
PURVABHADRA „Auspiciosul” 196
 
UTTARABHADRA „Fermecătorul” 203
 
REVATI „Splendidul” 210

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - DIVINATIE, ASTROLOGIE

Created in 0.0251 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.