Astrologie spirituală - influenţele benefice ale eclipselor de Soare şi de Lună în tema natală

Astrologie spirituală - influenţele benefice ale eclipselor de Soare şi de Lună în tema natală
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-81-6
Anul publicării: 2020
Pagini: 384
Format: 978-606-8742-81-6

DESCRIERE

Astrologie Spirituala

 

Astronin Astrofilus

Această carte este concepută ca un ghid de autodescoperire prin analize astrologice elementare. Forma de analiză utilizată este o interpretare aprofundată a semnelor şi a caselor pentru fiecare dintre planetele natale. Deşi determinarea localizării lor este un proces relativ simplu, puterea şi semnificaţiile din spatele lor nu pot fi evidenţiate. Aceste localizări reprezintă, într-un anumit sens, esenţa personalităţii individului, „harta" calităţilor şi a defectelor sale potenţiale. În acest sens, se speră ca această lucrare să fie un ghid cu adevărat valoros, atât pentru astrologii începători, cât şi pentru cei care caută singuri să se cunoască mai bine.
    Pe măsură ce începătorul avansează în studiul astrologiei, apar modificări mult mai complexe şi detaliate ale acestor analize. De exemplu, află relaţiile matematice existente între planete, cunoscute ca aspecte. Un alt domeniu important de studiu va fi compararea poziţiilor actuale ale planetelor cu cele prezente la naştere, cunoscute sub numele de „tranzite" (care descriu dinamica „tranzitorie" în vigoare la un moment dat în viaţa unei persoane).
    Frumuseţea astrologiei constă în aceea că poate descrie cu exactitate dinamica psihologică sau calităţile active în orice moment (de exemplu, la naşterea persoanei) şi în orice situaţie de viaţă. Când cunoaştem principiile de bază ale planetelor, semnelor şi caselor, restul astrologiei devine doar o chestiune de artă: convertirea multiplelor combinaţii posibile care implică aceste principii într-o expresie plină de sens. În această privinţă, „Astrologia spirituală" reprezintă unul dintre cele mai bune repere disponibile pentru a începe călătoria spre măiestria în astrologie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.