ATMA - Puterea iubirii - Jacques Martel

ATMA - Puterea iubirii - Jacques Martel
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9705-05-6
Anul publicării: 2021
Pagini: 128
Format: 13X20

DESCRIERE

ATMA - Puterea iubirii

Jacques Martel

 

 

M-am întrebat mult timp, care este scopul vieţii mele. Ce caut eu pe acest Pământ??? Ce trebuie să învăţ aici???
    Mi-a trebuit timp ca să ajung să Conştientizez că răspunsul la această întrebare este pur şi simplu, Realizarea de Sine şi de Dumnezeu cu ajutorul Vocii mele Interioare care mă călăuzeşte pe această cale spirituală. Pentru mine, într-o manieră mai simplă, acest lucru înseamnă:
    Trebuie să învăţ să mă iubesc, să iubesc fiecare faţetă a personalităţii mele şi cele ale celorlalţi.
    Trebuie să mă opresc, pur şi simplu, să mă mai judec şi să îi mai judec pe ceilalţi pentru că altfel, îmi voi atrage în viaţă evenimente care mă vor face să înţeleg în inima mea, prin intermediul propriilor mele experienţe, persoanele sau situaţiile pe care le-am judecat.
    Alegând să văd negativ, lucru care dă naştere nevoii de a judeca, refuz să văd Iubirea care există în toate lucrurile. În loc să aleg pozitivul, sursa Luminii, aleg negativul, sursa tenebrelor. Îmi atrag în acest fel maladii, atât emoţionale cât şi fizice. Iar dacă voi întârzia să Conştientizez faptul că am schimbări de făcut în cazul atitudinilor şi comportamentelor mele, maladiile se pot instala definitiv.
    Atunci când nu sunt satisfăcut de viaţa mea şi când „doresc ca lucrurile să se schimbe", care sunt oare alternativele ce mi se oferă? Pot să consult un profesionist în probleme de sănătate, un psihoterapeut, un maseur terapeut etc. În ziua de astăzi sunt atât de multe modalităţi disponibile şi eficace pentru a mă ajuta. Însă, în plus de acest sprijin din exterior care poate fi foarte benefic, ce se întâmplă cu viaţa mea de toate zilele, acasă, în familie, la serviciu? Ce pot face, EU, pentru a reuşi ca mai multă Iubire, Lumină şi înţelegere să se manifeste în viaţa mea?
    Am experimentat personal toate exerciţiile prezentate în această carte, şi ele sunt de mare eficacitate, cu condiţia să fie practicate, desigur! Jacques este în continuă căutare de unelte simple şi eficace pentru a ajuta pe oricine să-şi trăiască mai bine viaţa, iar această carte este mărturia a zeci de ani de experienţă.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.8754 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.