Marele dicţionar al bolilor şi afecţiunilor

Marele dicţionar al bolilor şi afecţiunilor
Preț: 69,30 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-9050-49-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 528

DESCRIERE

Acesta este un dicţionar complet, revizuit, al bolilor şi al afecţiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente şi emoţii.
Informaţiile acestei lucrari au scopul de a facilita  înţelegerea simbolică, realizată de creier, care ne ajută să conștientizăm conflictul ce generează o anumită boală. Toate acestea, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare şi de integrare, condiţii prealabile şi necesare vindecării.
Acest dicţionar este un instrument pentru deschiderea conştiinţei şi pentru studiu, nu doar pentru sine, ci si pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradiţional, fie de medicină alternativă.
Cartea poate fi un instrument de înţelegere, de investigare şi de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.
Astfel ne putem redobândi sănătatea, starea de bine şi bucuria de a trăi.
Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicată în carte pentru a citi paragrafele care îl interesează, pentru a aduce o schimbare benefica, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gândurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflată la originea afecţiunii, pe plan conştient sau inconştient, ajutând astfel procesul de vindecare.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jacques Martel

Limba: romana
Nr.pagini: 528
Dimensiuni: 16,5x23
An aparitie: 2021

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.