Cum să fii ultraspiritual - 12 ½ pași spre superioritatea spirituală

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8460-71-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 13X20

DESCRIERE

Cum să fii ultraspiritual - 12 ½ pași spre superioritatea spirituală

J.P. Sears

 
 
 
 „Cine sunt eu?", „De ce trebuie să citesc această carte?" sunt întrebări teribil de subestimate. „Cine nu sunt eu?" şi „Citiţi deja această carte" sunt alternative mai bune pe care ar trebui să le consideraţi. Si mai bine ar fi dacă în momentul când deschideţi această carte, v-aţi pune întrebarea: „Cum a ajuns maestrul domeniului spiritual, pe numele lui, JP, să fie ceea ce este?" Sunt bucuros să vă domolesc cu umor curiozitatea, răspunzând întrebării voastre înainte ca furtuna spirituală să înceapă. Pentru a facilita acest demers şi pentru a vă lumina cu privire la jurnalul care descrie călătoria mea de la o persoană obişnuită, la recunoaşterea unei spiritualităţi de elită, voi folosi o cronologie.
    A doua cea mai bună întrebare pe care intuiţia mea mă informează că v-o puneţi, este următoarea: „Cu toate învăţăturile spirituale semnificative care circulă în lume în formă digitală, cum de a dat norocul peste mine ca tu să te hotărăşti să scrii această carte?" Trebuie să înţelegeţi un lucru, şi anume faptul că toţi maeştrii spirituali au împânzit lumea cu clipuri video de cinci minute, făcute de ei înşişi. Apoi au văzut că acele filme erau bune. Dar în sinea lor ei ştiau că lumea avea nevoie de mai mult. Există o limitare substanţială în ceea ce priveşte cantitatea de înţelepciune care poate fi transmisă printr-un clip video de cinci minute (cineva a estimat că durata de aproximativ cinci minute este optimă pentru un clip video). în felul acesta, Buddha a ajuns de la zero abonaţi pe canalul lui de YouTube la scrierea Dhammapadei la umbra arborelui bodhi. Iisus a ajuns de la câteva live-uri transmise de pe munte, şi acelea destul de prost luminate pe fundal, la a avea scriitori fantomă, care să scrie capitole din Biblie în locul lui. Din aceleaşi considerente, am ieşit din ecranul filmelor transmise online şi am sărit pe pagina scrisă împreună cu voi, astfel încât să vă pot oferi versiunea descărcată pe hârtie a magnitudinii incomensurabile care vă va trezi spiritul mai mult decât ar putea-o face orice filmare şi orice transportare a voastră în planul astral.
    J.P. Sears este un instructor de talie internaţională, lector şi performer al unor evenimente organizate pretutindeni în lume; student sârguincios al vieţii; satirist binecunoscut pentru foarte popularul său canal de YouTube. Iar acum ne împărtăşeşte secretele sale în această carte, Cum să fii ultraspiritual: „În vremurile noastre nu este foarte spiritual să fii doar spiritual. Vă invit, prin această carte, să vă alăturaţi căutării unui mod de a deveni mai spirituali, adică mai buni decât alţii, şi anume să descoperiţi cum să fiţi ultraspirituali."

 

    „Dacă eşti spiritual, eşti fără speranţă. Aceasta este varianta edulcorată a adevărului. Umanitatea şi, ceea ce este mai important, lumea spirituală au trecut pragul unui nivel nou de conştiinţă, descoperind că dacă există un adevăr incontestabil în legătură cu spiritualitatea, acela este că mai mult înseamnă întotdeauna mai bine."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0536 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.