Experienta tantrica, calea rapida de evolutie prin iubire si amor

Experienta tantrica, calea rapida de evolutie prin iubire si amor
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8758-36-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 328
Format: 13X20

DESCRIERE

Experienta tantrica, calea rapida de evolutie prin iubire si amor

OSHO

 
 
Cu excepția Tantrei, toate religiile lumii au dat naștere la personalități scindate. Cu excepția Tantrei, toate religiile lumii au dat naștere la schizofrenie. Ele te scindează. Astfel, ele fac să apară în ființa ta și lucruri bune, dar și lucruri rele. Și apoi ne spun că binele trebuie dobândit, iar răul trebuie să fie negat, că diavolul trebuie negat, iar Dumnezeu acceptat. Ele creează o sciziune în ființa ta, o luptă. Iar apoi te simți mereu vinovat, căci cum ai putea să distrugi ceva care, organic vorbind, este parte din tine? Nu tu ai creat acel aspect. L-ai găsit pur și simplu acolo; a fost un dat. Furia este acolo, sexul este acolo, lăcomia este acolo; nu tu le-ai creat; ele sunt elemente care alcătuiesc viața, așa cum sunt ochii și mâinile tale.
Aspectul fundamental al Tantrei – și este un aspect foarte radical, revoluționar, rebel – viziunea ei fundamentală este aceea că lumea nu se împarte în inferior şi superior, că lumea este un tot unitar. Superiorul şi inferiorul merg mână în mână. Superiorul include inferiorul, iar inferiorul include superiorul. Superiorul este ascuns în inferior – tocmai de aceea inferiorul nu trebuie negat, nu trebuie condamnat, nu trebuie distrus ori ucis. Inferiorul trebuie transformat. Inferiorului trebuie să i se îngăduie să evolueze, și atunci inferiorul devine superior. Nu există o prăpastie de netrecut între diavol şi Dumnezeu – căci adânc, în inima sa, diavolul Îl poartă pe Dumnezeu. Și de îndată ce inima începe să funcţioneze, diavolul aspiră spre Dumnezeu.
-----------------------------------------------------------------
CUPRINS:
 
Prefaţă

1. Invaţă prin acţiune
2. Transformarea este o consecinţă a înţelegerii 
3. Spontaneitate şi conştiinţă 
4. Opreşte-te din a deveni cineva, doar fii! 
5. Noi suntem o singură energie 
6. Nicio problemă nu este gravă 
7. Nu trăiţi călduţ 
8. Fii o albină, fii liber! 
9. Iubirea este limbajul 
10. Chiar extraordinar, draga mea! 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0657 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.