Întârzierile şi promisiunile neîndeplinite - Krasnikova Olga

Întârzierile şi promisiunile neîndeplinite - Krasnikova Olga
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.07.2021
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-136-554-1
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Întârzierile şi promisiunile neîndeplinite 

 
Krasnikova Olga
 
Faptul de a întârzia şi de a nu-și respecta cuvântul dat reprezintă pentru mulți o problemă care atrage după sine, ca oricare altă problemă, nevoia de rezolvare. Înainte de a ne pune întrebarea: „Ce este de făcut cu iresponsabilitatea?”, ar fi bine să înţelegem de unde provine aceasta, fiindcă întârzierile şi promisiunile neîndeplinite nu sunt toate la fel: intenţionate sau întâm­plătoare, conştientizate sau neconştientizate, cu urmări grave sau nesemnificative. Pe deasupra, fiecare tip de î­ntârziere şi de promisiune neîndeplinită poate fi legat de cauze total diferite. Fără o călăuză este cu neputinţă să ne descurcăm în toate labirinturile acestea.
Obiectivul nostru este cel de a pricepe din ce cauză unii oameni întârzie şi nu îşi îndeplinesc promisiunile. Într-un fel sau altul, toţi suferim din pricina întârzierilor şi a promisiunilor neîndeplinite, și din acest motiv cartea Olgăi Krasnikova este importantă pentru oricine. În urma lecturii ei, putem înţelege motivele ascunse ale acestor probleme ce afectează întreaga omenire, dar și felul în care putem reduce la minimum efectele lor negative, devenind, totodată, mai toleranţi şi mai răbdători cu cei din jur.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Created in 0.0683 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.