Memomed 2020 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat - Editia 26

Memomed 2020 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat - Editia 26
PRP: 97,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 87,30 lei
Diferență: 9,70 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 1528
Categoria: Carti Medicina

DESCRIERE

Memomed 2020 + Ghid Farmacoterapic Alopat si Homeopat

 
 
 
Memomed a fost şi a rămas un instrument practic utilizat de către farmacişti şi de către medici pentru actualizarea continuă a informaţiilor din domeniul medicamentulor şi pentru prescrierea optimă a acestora.
 
Cercetarea din ultimii 20 de ani s-a concentrat asupra unor arii terapeutice neacoperite suficient din punct de vedere farmacologic: boli degenerative, cancer, patologii inflamatorii cronice cu componentă autoimună, boli rare.
 
În acest context, o amploare deosebită a luat-o dezvoltarea terapiei biologice, anticorpii monoclonali nou înregistraţi antagonizând fie efectul citokinelor (IL1, IL6; TNFa etc.) fie efectele activării unor factori de creştere implicaţi în dezvoltarea şi progresia tumorilor: factor de creştere epidermic, molecule de adeziune ale celulelor epiteliale, factor de creştere endotelial vascular, factor de creştere epidermic uman, etc.
 
O atenţie deosebită a fost acordată bolilor rare şi chiar dacă cercetarea în acest domeniu este relativ deficitară datorită eşantionului de populaţie restrâns, progresele făcute prin autorizarea medicamentelor orfane sunt remarcabile...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0282 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.