Oracolul vieții dumnezeiești

Oracolul vieții dumnezeiești
Preț: 98,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2022
Pagini: 112+42 lamele

DESCRIERE

Oracolul vieții dumnezeiești

 

 

 

Un set cu 42 de lamele şi o broşură explicativă cu 112 de pagini

 

Acest joc divinatoriu explorează la nivel individual și colectiv următoarele 7 teme: frica de a trăi, abuzul de putere, manipularea emoțională, granițele, teritoriul și identitatea, conflictul relațional, deschiderea față de ajutor și binecuvântările.

 

Aceste teme cu caracter universal sunt întâlnite în multiple situații cotidiene și ne putem folosi de ele ca de niște veritabile trambuline ale evoluției. Mesajele acestor lamele te vor ajuta să dobândești încredere în tine însuți și să îți deschizi aripile cu încredere. De asemenea, te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru tine însuți.

 

Vei face primii pași pe calea eliberării de temeri, a contracarării abuzurilor, a dejucării manipulării, a stabilirii granițelor, teritoriului și identității tale, a luării de atitudine, a deschiderii pentru a primi ajutor și abundență și a binecuvântării visurilor.

 

Jocul cuprinde 7 secțiuni și poți alege să joci tot jocul sau câte o secțiune pe rând. Aceste lamele sunt destinate să te însoțească pe drumul evoluției tale. Fiecare dintre ele a fost binecuvântată și își va îndeplini misiunea proprie ajungând la tine la momentul potrivit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.