Oracolul zodiac - prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existenţa noastră

Oracolul zodiac - prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existenţa noastră
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-55-7
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 10.5 x 13 cm

DESCRIERE

 Oracolul zodiac

Prospectarea supranaturală, în mod dumnezeiesc integrată, a ceea ce urmează să se petreacă în existenţa noastră

***

Studiul aprofundat şi practica astrologiei sunt la fel de complexe, iar în mâinile unui astrolog experimentat, astrologia devine un instrument foarte eficient. Acest oracol zodiac intenţionează să ofere o modalitate de lucru simplă şi clară de a ne orienta în viaţa de zi cu zi, în acele momente în care, din diferite motive, avem la îndemână doar acest oracol, care ne pot ajuta ori de câte ori intuim sau chiar ştim că urmează un anumit eveniment - indiferent de natura lui - şi nu avem cu cine să ne sfătuim asupra deciziei sau acţiunii noastre. Modelele foarte simple de etalare ale prezentului oracol zodiac se pot dovedi nu doar un ajutor preţios, ci şi o disciplină spirituală ia care putem apela în astfel de momente. Dacă lectura acestor pagini înseamnă pentru tine o incursiune de început în domeniul informaţional vast al astrologiei, lucrul cu oracolul zodiac va deveni în timp o cale de înţelegere a evenimentelor şi a felului în care le poţi traversa, şi o necesară îndrumare pe care Dumnezeu este pregătit să ţi-o ofere dacă l-o ceri cu umilinţă, cu sinceritate, cu iubire şi cu credinţă.
    În aceste pagini vom prezenta într-o manieră simplă, clară şi uşoară Casele astrologice, Semnele, Planetele, Elementele şi modurile vibratorii subtile, din perspectiva folosirii oracolului zodiac, fără să intrăm în complexitatea propriu-zisă a astrologiei ca ştiinţă sacră. în egală măsură însă, informaţiile oferite echivalează cu minimul alfabet astrologie care, odată corect însuşit, permite celui pasionat sau spiritual motivat, să aprofundeze astrologia pe nivelele ei superioare sau de specialitate. Cartea de faţă pune în armonie divinatorie arcanele cu informaţia astrologică, într-o formă spirituală, care ne aminteşte, încă o dată, că totul se face cu acordul şi cu prezenţa permanentă a lui Dumnezeu Tatăl.
    În maniera accesibilă în care poţi utiliza oracolul zodiac, tu vei practica de fapt o modalitate foarte asemănătoare astrologiei orare, fără a trebui să respecţi însă regulile şi complexitatea ei. Dar, prin analogie cu ea, oracolul zodiac lucrează la fel, la o scară mult redusă. Astrologia orară este acea ramură a astrologiei care întocmeşte astrograme (sau hărţi astrologice) pentru momentul în care, faţă în faţă cu astrologul fiind, sau comunicând direct cu el, tu îi adresezi o întrebare. Acea astrogramă este „tema natală" a întrebării tale, la care vei primi un anumit răspuns, după ce astrologul va analiza ansamblul planetar rezultat din datele „de naştere" ale întrebării: ziua, luna, anul, localitatea, dar, mai ales, momentul exact al întrebării: ora şi minutul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.